Gambar Sekitar Malam Cinta Rasul TV Al-Hijrah

Malam Cinta Rasul yang ditayangkan secara langsung di Tv Al-Hijrah sangat menyentuh perasaan saya. Dekat bawah ini saya kongsikan beberapa keping gambar Malam Cinta Rasul yang saya jumpa di Page rasmi TV Al-Hijrah dan saya sudah kreditkan.

 

Apa perasaan korang bila tengok gambar Malam Cinta Rasul dekat atas ini? Ya Allah saya macam nak menitiskan airmata semalam ok masa tengok tv sebab pada saya sudah lama rasanya Malaysia “jauh” dengan acara-acara zikir macam ini. Biasanya yang selalu mendapat sambutan luar biasa cuma event keduniaan sangat. Hmm, malas nak komen panjang tentang itu.

Semoga Malaysia terus aman damai berkat majlis-majlis macam Malam Cinta Rasul ini. Majlis zikir macam ini banyak kelebihannya. Semoga rezeki kita juga turut bertambah dengan cara yang halal, semoga kita ditunjukkan Allah jalan untuk mencari rezeki yang halal dan dijauhkan rezeki yang haram pada kita. Amin. Esok insyaAllah saya akan update gambar Al-Quran Pelangi Murah yang dah sampai stok baru-baru ni. Siapa nak cepat order sebab setiap hari saya dapat order. Stok makin berkurang. Untuk stok Al-Quran Pelangi Ada Terjemahan masih ada beberapa ready stock untuk dijual

Artikel Berkaitan

4 responses to “Gambar Sekitar Malam Cinta Rasul TV Al-Hijrah

  1. Assalamualaikum.

    Seronok tengok majlis macam ni dapat sambutan anddd jeles jugak sebab tak dapat nak pergiiiii. T___T
    Nailah Azman´s last blog post ..Pentingnya Untu Kita Sentiasa Bersikap Husnuzon / Bersangka Baik

  2. sayangnya saya ada hal yang tak dapat dielakkan pada hari semalam. kalau tidak, mesti saya dah join memeriahkan majlis nih, semalam…
    Akuro San´s last blog post ..Seminar Buat Duit Dengan Blog Anjuran Denaihati Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge