Al-Quran Pelangi Murah Dapat Sambutan Luar Biasa

Al-Quran Pelangi nampaknya makin mendapat sambutan menggalakkan dekat Malaysia. Mungkin masih ada yang tak tahu lagi, tapi sebenarnya Al-Quran ni merupakan salah satu produk paling cepat habis stok. Supplier saya, ambil stok 4 ribu tapi dalam masa 1 bulan dah nak habis!

Al-Quran Pelangi Edisi Lelaki

Al-Quran Pelangi Edisi Lelaki

Gambar atas ni antara warna yang masih ada dalam stor supplier saya tapi of course akan berkurangan hari ni sebab dah ada orang yang order. Seronok berniaga macam ini sebab selain dapat untung, saya dapat menggalakkan orang Islam (insyaAllah) untuk rajin membaca Al-Quran.

Selain ada Al-Quran Pelangi edisi lelaki, kami juga ada koleksi edisi wanita. Tapi, yang ini memang stok terhad sangat sebab biasalah orang perempuan kan suka warna cantik-cantik ni semua. Cepat betul stok kena kebas. huhuhuhu! Jadi, kalau ada yang nak beli cepat-cepatlah buat tempahan ok.

Al-Quran Pelangi Edisi Wanita

Al-Quran Pelangi Edisi Wanita

Ada orang cakap, buat apa Al-Quran cantik kalau tak baca? Pada saya, cara berfikir macam ini harus kita buang jauh-jauh. Islam tak pernah melarang kita berkarya dengan seni. Individu yang dapat idea untuk hasilkan design Al-Quran Pelangi ini saya yakin ada niat yang baik sebenarnya. Menarik minat orang untuk beribadat dengan hasil kreativiti beliau. Inilah otak orang Islam yang bergelar usahawan kecil yang sebenar!

Malas debat panjang-panjang, jadi oleh kerana Al-Quran yang ready stock semakin berkurangan. Kalau ada yang bermina t nak beli, boleh email saya di alamat email lizarazak84[at]gmail.com ataupun boleh juga tinggalkan pesanan di fanpage Al-Quran Pelangi Murah untuk dapatkan info harga dan cara pembayaran ok. Salam Jumaat dan jangan lupa baca Surah Al-Kahfi  😉

Artikel Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge