Muslim Sleep Routine!

Ahah! Saya baru selesai tunaikan kewajiban mana yang patut, kononnya nak tidur tapi ada kerja pula. Sambil tu sajalah klik pada website Productive Muslim dan tengok apa saya dapat malam ni??? Muslim Sleep Routine doodle. Semoga bermanfaat ya untuk semua.

Ok, sekarang ni kita dah ada contoh terbaik Muslim Sleep Routine kan? Apa kata kita check. Alah, saja-saja. hahahaha!!! Bismillah…

Make wudhu – Done
Brush teeth – Done
Nice clothes + perfume – Tak done. hahaha!
Pray Tahajjud + witir – Done
Pyjamas – Done
Get into bed – Terbongkang ni hah
Read a good book – Later, insyaAllah
Brainstorm + notes – Sedang
Supplications – Done
Surah Al-Mulk – Done alhamdulillah
Surah As-Sajdah – Not yet
Go to sleep – Nantilah. hehehehe

Siap!!! Alhamdulillah, banyak jugak yang done. wakakakaka!!! Korang macam mana? Mehlah join.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

4 responses to “Muslim Sleep Routine!

  1. kalau ko dah go to sleep, cemana ko nak type post ni kannn kekekekmekaseh sharing is caring i lap yew

  2. okay lah tuh banyak yang done huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge