Koleksi Gambar Pelakon Drama Rindu Bertamu di Abu Dhabi

Koleksi Gambar Pelakon Drama Rindu Bertamu di Abu Dhabi. Best juga kalau drama-drama kita buat dekat luar negara, sambil layan drama boleh ngadap keadaan negara orang! Kalau dulu, fenomena semua cerita nak shooting dekat Istanbul. Sekarang musim Abu Dhabi pulak!

Saya tak pernah lagi keluar daripada airport Abu Dhabi. hahahaha!! Biasa kalau pergi overseas pun, cuma transit je kan? Tak lah lama sangat transitnya, paling lama pun 5 jam. Malas nak keluar airport. Mungkin lepas ni, kalau pergi melancong lagi (tunggu duit den melimbun ah) transit dekat Abu Dhabi bolehlah singgah sekejap kot.

Cemburu juga tengok pelakon-pelakon Drama Rindu Bertamu di Abu Dhabi ni syok ambil gambar dekat padang pasir. hahahaha!!! Tak apalah, mula-mula kita tengok gambar. Lepas ni, bolehlah kita pergi sana pulak. Ye dak? Ambil aura dulu. Oklah, korang bolehlah tengok gambar-gambar dekat bawah ni.

gambar-rindu-bertamu-di-abu-dhabi-1

gambar-rindu-bertamu-di-abu-dhabi-1

gambar-rindu-bertamu-di-abu-dhabi-1

Credit gambar ni saya beri pada blog hiburan terpantas Beautiful Nara. Banyak lagi Koleksi Gambar Pelakon Drama Rindu Bertamu di Abu Dhabi dekat blog Abang Nara yang saya tak letak dekat sini sebab kurang sesuai. Saya ambil gambar yang tak melampau jelah. Kalau korang nak tengok, pergilah blog lain. hehehehe!!

Artikel Popular

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge