Interesting! What Is Your Social Media Personality?

Assalamualaikum, Salam jumaat yang barakah ya! Tadi, saya sajalah buka web Churp Churp mana tahu ada duit 1 juta dalam akaun. Tapi, malangnya tak ada. hahahaha! Tapi, saya tertarik bila ternampak 1 poster “What Is Your Social Media Personality?” macam dekat bawah ni.

churpchurp

Menarik pula rasanya kot. Saya pun dengan santai ala-ala Mak Jemah merajinkan diri buatlah personality test ni. hahahaha!!! Saja-saja jelah nak suka-suka. Keputusannya untuk test  “What Is Your Social Media Personality?” saya ialah VAGUEBOOKER. Ye ker? penipu jer kot. hahahahaha tak nak mengaku. hehehehe! Korang macam mana?

Mungkin lepas ni bolehlah baca balik entry Panduan Penggunaan Facebook dan Twitter Untuk Bloggers yang saya kongsikan pada suatu masa dahulu (ayat melayu kemain.hahahaha!)

Artikel Berkaitan

8 responses to “Interesting! What Is Your Social Media Personality?

  1. tak nampak jelas pulak.. aishh kena jgk bukak web churp churp ni.. hehe

  2. memang interesting! 🙂

  3. saya nak jadi Nice Guy jer lah.. hahaha.. boleh tak Liza ~_^

  4. ~,.~ kan ada paling bawah kanan tu… hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge