Al-Quran Online 30 Juzuk oleh Sheikh Mishary Rashid

 

al-quran-onlineAl-Quran Online 30 Juzuk oleh Sheikh Mishary Rashid. Lepas ni tak payah cari dekat website lain kalau nak dengar bacaan ayat Al-Quran merdu oleh Qari hebat Sheikh Mishary Rashid ni. Saya dah jumpa code dan masukkan dalam blog saya ni. hihihihi!

Saya letakkan Al-Quran Online ni dekat bahagian menu bahagian atas blog ini. korang boleh klik je dekat sini untuk dengar bacaan surah-surah yang korang rasa nak dengarlah. Saya memang suka sangat dengar bacaan oleh Sheikh Mishary Rashid ni. Kadang-kadang kalau waktu azan, keluar suara beliau dalam radio IKIM. Boleh leka dengar.

Tapi, kalau korang malas nak klik dekat bahagian menu atas blog ni, tak apalah. Saya letakkan sekali coding Al-Quran Online 30 Juzuk ni dekat entri ini. Korang cuma pilih je nak dengar surah apa, lepas tu klik pada button play. Mesti khayal dengar bacaan merdu Qari ni. Tak percaya, cubalah!

 

Bacaan Al-Quran 30 Juzuk oleh Sheikh Mishary Rashid

 

 

Tips Mudah Cari Muka Surat Untuk Setiap Juzuk Dalam Ayat Al-Quran

 

Artikel Berkaitan

3 responses to “Al-Quran Online 30 Juzuk oleh Sheikh Mishary Rashid

  1. terima kasih perkongsiannya. banyak manfaatnya ni.
    bila dengar terasa kat mekah pulak.

  2. marya

    Alhamdulillah..akhirnya jumpa blog yang memudahkan saya untuk dengar alquran tanpa buffering..terima kasih banyak2 tuan blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge