Semakan Tawaran Kolej Vokasional, SM Teknik dan SM Vokasional Tahun 2013

Semakan Tawaran Ke Kolej Vokasional, SM Teknik dan SM Vokasional Tahun 2013 sudah boleh dibuat ya hari ini 11 Januari 2013. Dulu masa sekolah, saya tak pernah pun berhajat nak masuk mana-mana kolej Vokasional tau tapi sebenarnya Kolej Vokasional ni bagus. Terlepas den!

Apa-apapun, untuk Semakan Tawaran Ke Kolej Vokasional, SM Teknik dan SM Vokasional 2013, korang boleh klik saja pada link di bawah ya.

 

http://apps.moe.gov.my/esptv/sptv_semakankvsmt2013/

 

Semakan Tawaran Ke Kolej Vokasional, SM Teknik dan SM Vokasional Tahun 2013

Semakan Tawaran Ke Kolej Vokasional, SM Teknik dan SM Vokasional Tahun 2013

Kepada mereka yang dapat khabar gembira lepas buat semakan tawaran ke kolej vokasional, SM Teknik dan SM Vokasional ni tahniah saya ucapkan. Tapi, andaikata tak berjaya tolong jangan menangis ya. Abaikan saja kata-kata manusia toksik yang akan cuba jatuhkan semangat kamu tu dengan membaca Al-Quran.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

6 responses to “Semakan Tawaran Kolej Vokasional, SM Teknik dan SM Vokasional Tahun 2013

  1. saya dulu masuk sekolah teknik sebab dengki tengok kawan² masuk sekolah menengah sains mara dan sekolah² berasrama penuh yang bagus²..lagi 1 sebab saya masuk sekolah teknik, kawan sekampung saya 4 orang ada kat sekolah yang sama..seronok sebab ada kawan, bukan sebab nak blaja..hahaha..last² tak dapat juga jadi doktor..terbaik..

  2. Tajuk entri hampir sama dengan tajuk entri cikgu ciklaili.com la

    • ciklaili? sape ni? hihihihi tq kenal blogger baru arini.

      standardlah entri macam ni.mmg ramai yg buat tajuk sama.wakakaka

      • Ciklaili tu cikgu. link blog lizz dengan cik laili saya letakkan dalam senarai bloglist saya. Kebetulan atas dan bawah. Bila saya nak cek entri terbaru daripada senarai blog list saya, saya terkesan tajuk entri ni yang hampir sama. anyway, takde mende pun.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge