Productivity Tip: Do 1 Thing At a Time

Productivity Tip: Do 1 Thing At a Time. Fikirkan sekarang, apa perkara yang korang betul-betul kena siapkan dan cuba fokus untuk selesaikan perkara tu sahaja tanpa fikirkan perkara lain. Productivity Tip seterusnya akan di letakkan lagi, tapi lain kalilah.

Productivity tip: Do 1 Thing At a Time

Productivity tip: Do 1 Thing At a Time

Seronok pula dengan Infografik Islamik sekarang ni. hahahaha!!! Message Islamic disampaikan dengan cara paling mudah. Kalau ada sesiapa yang ada bakat terpendam dan nak berkongsi Infografik dekat sini, emaillah saya. hihihihi

Artikel Berkaitan

6 responses to “Productivity Tip: Do 1 Thing At a Time

  1. tapi ramai je yang sokong teori multi-tasking. saya tak minat buat banyak kerja satu2 masa..

  2. bila da dapat fokus buat sesuatu perkara, perkara lain plak datang bermain-main dalam minda..hahahaha..terus jadi tak berapa nak fokus..

  3. Aku masa kat kerja memang biasa buat banyak sekali gus. Kalau guna sistem, kekadang dia ambil lama sangat nak proses. Masa duk tunggu proses tulah, pergi print, balas email, siap sistem proses, banyak to do yang lain selesai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge