Final Idola Kecil 5 TV9

Final Idola Kecil 5 akan berlangsung malam ini, siapa agaknya juara Idola Kecil 5 ya? Saya suka tengok rancangan kanak-kanak ni sebab peserta Idola Kecil 5 lagi bermutu daripada Akademi Fantasia. hehehehe!

5 peserta Final Idola Kecil 5 di TV9 yang berjaya ke peringkat akhir ialah Muhammad Benladin Munshi (Ben); Wan Adlyn Massyah Mohammad Shah (Darling); Farranisha Shazwany Mohd Faizul (Farra); Nur Adlina Batrisya Zuraimi (Tisyia) dan Muhammad Zulfeka Nasrun (Zul). Semoga berjaya adik-adik semua!!!

Antara 5 orang peserta final ni, saya tak tahu nak pilih siapa sebab semuanya teror belaka dan saya tak tipu. kalau tak percaya, korang bolehlah saksikan konsert final Idola Kecil 5 ni malam ni jam 8:30 malam ok. Peringkat akhir pertandingan diadakan di Kompleks Sukan Panasonic, Seksyen 21, Shah Alam

Untuk SENARAI LAGU FINAL IDOLA KECIL 5, korang boleh tengok sendiri dekat website TV9. Cuba tengok siapa artis jemputan malam ni. Ada lagu Apo Kono Eh Jang ok. Wajiblah saya tengok. hahahahaha!!! Ok, lah sekali lagi untuk adik-adik yang akan berentap malam ni Selamat Berjaya!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

6 responses to “Final Idola Kecil 5 TV9

  1. lama dah tak ikut rancangan realiti gini, tiba-tiba ada lagu best dari penyanyi tak kenal. budak-budak pun dah diajar dari awal.. prospect untuk masa depan?

  2. saya nak tengok semalam tapi saya tidor

  3. thumb nail tu mcm tak keluar… ce cuba plug in “Get the Image”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge