Rahsia Untuk Tersenarai Sebagai Blog Wanita Cantik

Rahsia Untuk Tersenarai Sebagai Blog Wanita Cantik. Tajuk saja bagi panas. Tak ada rahsia sebenarnya. Blogger wanita atau blogger lelaki bukan soalnya, sebab masing-masing ada kelebihan dan kekurangnya. Cuma, entry kali ni saya merujuk pada blogger wanita.

Sebenarnya saya baru lepas “berblogwalking” ke blog Hasrul Hassan. Entry beliau yang bertajuk 53 Blog Wanita Cantik Pilihan Radiusite menarik minat saya kali ni. Ok, cuba korang perhatikan link-link blog-blog wanita cantik di bawah. Nampak tak apa yang saya nampak?

Blog-Blog Wanita Cantik

  1. http://www.honeylalala.blogspot.com/
  2. http://www.tintahatiann.blogspot.com/
  3. http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/
  4.  http://tayunkbunga.blogspot.com/
  5.  http://mizaien.blogspot.com/
  6.  http://misilala.blogspot.com/ 
  7. http://www.kekaldalamhati.blogspot.com/
  8. http://www.magnifiquehusna.blogspot.com/
  9. http://www.mieja4eva.blogspot.com/
  10. http://www.matasepetitudia.blogspot.com/
  11. http://aziatulnadia.blogspot.com/
  12.  http://yanayunajustsay.blogspot.com/
  13.  http://nuruldya13.blogspot.com/
  14.  http://natradiary.blogspot.com/
  15.  http://www.udesbade.blogspot.com/
  16.  http://missarryworld.blogspot.com/
  17.  http://imlivetodie.blogspot.com/
  18.  http://idajembali.blogspot.com/
  19.  http://shaifahierasukor.blogspot.com/
  20.  http://johorian-mia.blogspot.com/
  21.  http://atikahnahrowi.blogspot.com/
  22.  http://shakirahharun.blogspot.com/
  23.  http://zieypink.blogspot.com/ 
  24.  http://www.fizandanfamili.blogspot.com/
  25. http://www.hanafzuan.blogspot.com/
  26. http://bilajajaberkatakata.blogspot.com/
  27. http://www.nasyreenghani.blogspot.com/
  28. http://diaryainkaryabeliau.blogspot.com/
  29. http://wanjunsmile.blogspot.com/
  30. http://ariayana-ariayana.blogspot.com/
  31. http://kumencarikonklusi.blogspot.com/
  32. http://apekehemate.blogspot.com/
  33. http://tihazainal.blogspot.com/
  34. http://www.astanadianieezar.blogspot.com/
  35. http://mybeautif00life.blogspot.com/
  36. http://miasura.blogspot.com/
  37. http://bilehatiberbicara.blogspot.com/
  38. http://sarahata.blogspot.com/
  39. http://eddlyna-lovebuckets.blogspot.com/
  40. http://deyna83.blogspot.com/
  41. http://purpliciousme.blogspot.com/
  42. http://nuansapengemis.blogspot.com/
  43. http://www.avicennaxan.blogspot.com/
  44. http://mia-norash.blogspot.com/
  45. http://mia-norash.blogspot.com/
  46. http://darleenramli.blogspot.com
  47. http://www.husdee92.blogspot.com/
  48. http://dynazdilladiary.blogspot.com/
  49. http://forevermore-mizsakma.blogspot.com/
  50. http://www.namakuyati.blogspot.com/
  51. http://t-kazamzam.blogspot.com/
  52. http://lanazura.blogspot.com/
  53. http://syadiyahhannah.blogspot.com/

Nampak? Oke biar saya beritahu terus ya. Kalau mata saya tidak ada masalah, rasanya semua link blog-blog wanita cantik yang tersenarai dekat atas ni semuanya menggunakan Blogspot. Kan? Kenapa tak ada 1 pun blog yang menggunakan domain berbayar menjadi pilihan? hahahahaha!!!!

Tips Panduan Blogger: Menjadi Blogger Muslim Yang Beretika Bahagian 1

Ok, sebenarnya entry ini saja-saja. Saya cuma pelik tapi tak ada apa-apalah. Mungkin tak berapa cantik nak termasuk dalam senarai Blog-blog wanita cantik lagi. kahkahkahkah!!! Kalau rajin, bolehlah klik 1 persatu link blog di atas. Saya kena tunggu masa yang betul-betul free sebab blogspot biasanya ada masalah “load” di laptop cabuk saya. Very slow nak load semua widget.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

22 responses to “Rahsia Untuk Tersenarai Sebagai Blog Wanita Cantik

  1. huhuhu… blog yangbaik pun tak semestinya masuk dalam kategori wanita cantik… 🙁

  2. Diaorang malas nak fikir tentang domain2 ni agaknya

  3. banyak senarai blog diatas tu tak wujud pun..

  4. Pingback: Blogger Sahabat Bukan Masa Senang Sahaja

  5. diorang tak perlukan domain+hosting kot sebab guna free plateform pon bole jadi femes .. salam kenal . 🙂

  6. apa yang aku nampaklah kan, kaum perempuan lebih prefer guna blogspot..boleh letak macam2 widget..hehe

  7. ramai juga ya yg guna blogspot dan menarik

  8. dorg x pikir pasil domain kot tu yg beli domain n hosting

  9. yang cantik pakai blogspot pun dah Ok agaknya 🙂

  10. kalau blog saya tak tersenarailah liza sebab tuan empunya diri di balik tabir je

  11. All of them are blogspot. thanks for the list, I want to have blog walking now to introduce with each girl

  12. dah lama jugak perasan pasal ni, kalau blog blogger yang cantik mesti kebanyakannya daripada blogspot. ada jawapan, tapi nak simpan hehe

  13. cukup menarik dan bagus koq..blog blognya…. : )

  14. bookmark dulu gan..habis itu mau liat blog-blognya. tar pas malam aja..thanks share link nya.

  15. Nak juga tersenarai dalam blog wanita cantik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge