Infografik Islamik

Hari Raya Haji 2012 akan tiba tidak lama lagi, ada yang sudah membuat tempahan ibadah Qurban online. Alhamdulillah, semoga rezeki kalian bertambah dengan bersedekah untuk fakir miskin. Kalau ada yang nak buat ibadah Qurban di saat akhir, hari ini merupakan hari terakhir tempahan.

Masih sempat, kalau betul-betul mahu melakukan sedikit amal sempena Hari Raya Haji tahun ini. Berkorban apa yang ada, untuk agama tidak ada yang ruginya. Kan? Boleh buat tempahan ibadah qurban online di sini. Sekali lagi saya ingatkan, hari ini hari terakhir tempahan. Sementara itu, saya ingin berkongsi grafik yang sangat berguna untuk kita semua. hihihih. Cantik, simple & bermanfaat pastinya!

 

productive-muslims

Laman web Productive Muslim adalah salah 1 laman web kesukaan saya. Hampir setiap hari saya akan baca artikel di situ. Banyak manfaat dan yang paling menarik, informasi berkenaan agama disampaikan dengan cara yang cukup santai dan menarik! Ok, selamat melipat gandakan amalan pada hari Jumaat yang penuh Barakah ni.

Selamat melakukan ibadah Qurban dan kalau tiada wang ringgit untuk dikeluarkankan, korbanlah dengan apa sahaja 😉

Artikel Berkaitan

9 responses to “Infografik Islamik

  1. infografik menarik, tak pernah jumpa infografik berbentuk islamik 🙂

  2. bagus banget infografik kat situ, sesuai untuk semua golongan.

  3. bagus Liza…saya pun tak tahu ada website sebegini

  4. website tu nmpk menarik

  5. ok,dah siap bookmark web tersebut,senang kalau nak baca nanti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge