LIVE STREAMING PEMBENTANGAN BAJET 2013 MALAYSIA

LIVE STREAMING PEMBENTANGAN BAJET 2013 MALAYSIA boleh ditonton melalui Portal Perbendaharaan Malaysia. PEMBENTANGAN BAJET 2013 akan dibentangkan oleh YAB Dato’ Sri Mohd Najib Bin Tun Haji Abdul Razak, Perdana Menteri Malaysia, yang juga Menteri Kewangan.

LIVE STREAMING PEMBENTANGAN BAJET 2013 MALAYSIA berlangsung pada pada 28 September 2012 pada jam 4 petang, insyaAllah. Mesti ramai yang semangat nak tengok tv kan sekejap lagi. Pada sesiapa yang sempat nak tengok tv di rumah, boleh menonton pembentangan bajet 2013 ini melalui semua stesen televisyen seperti RTM, TV3, NTV7, ASTRO, TV ALHIJRAH dan BERNAMA.

Budget 2013 idea Blogger untuk PM @NajibRazak

Teks ucapan PEMBENTANGAN BAJET 2013 MALAYSIA akan mula dibentangkan tepat pada jam 4 petang hari ini (Jumaat) bersamaan 28 September 2012 bertempat di Parlimen Malaysia. Nanti bolehlah semua orang tontong sama-sama kan? Bajet negara ni penting untuk semua rakyat macam kita. Kena ALERT!!

Bawah ini adalah antara links yang boleh kita akses untuk sama-sama tonton LIVE STREAMING PEMBENTANGAN BAJET 2013 MALAYSIA  sekejap lagi. Tapi, mungkinlah sesak sikit “connection” kan? Berjuta orang nak tengok. Harap bersabar.

• Live Streaming – http://www.treasury.gov.my
• Mobile Web – http://www.treasury.gov.my/bajetmobile
• Pautan RSS – http://www.treasury.gov.my

Sumber-http://www.anastasyea.com/

Agak-agak, Pembentangan Bajet 2013 ni ada beza tak dengan Pembentangan belanjawan 2012  tahun lepas? Tolonglah bagi banyak sikit berita gembira untuk kami rakyat-rakyat berpendapatan rendah ni please. hahahaha!!!

Artikel Berkaitan

3 responses to “LIVE STREAMING PEMBENTANGAN BAJET 2013 MALAYSIA

  1. ramai yang tunggu nak tengok ni

  2. insyaAllah sempat tengok rasanya. ramai dok tunggu penuh debaran n menuggu kejutan.

  3. bajet yang ok untuk 2013..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge