Blog Berwajah Baru!

Assalamualaikum, amacam ok tak dengan theme baru blog saya ni? Saya perlukan pendapat sikit. Alah, tak banyak pun. hahahaha!! Sebenarnya, saya dah lama nak tukar theme lain. Bukan apa macam dah lama sangat saya guna theme pink. Kalau boleh nak cari pink color juga tapi dalam masa yang sama suka yang very simple and clean macam ni.

Korang rasa macam mana ya? Kemas yang ini atau yang lama?

Kononnya nak rombak balik kategori-kategori dekat blog saya ni tapi tengah fikir macam mana nak buat. Banyak betul plan nak betulkan itu ini tapi masanya tak ada juga. Haih, payah betul. Buat pelan-pelan lah kan.

Saya memang tak niat pun nak taip panjang-panjang untuk entry kali ini sebab saya tak sihat. Biasalah sakit perempuan kalau dah menyerang, tak ada siapa boleh halang. hehehehe! InsyaAllah, kalau esok dah sihat sikit saya update entri lain. Buat masa ini, saya cuma nak tahu pendapat pembaca blog ni tentang theme baru saya pilih ni je.

Oke ke tidak ya?

 

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

42 responses to “Blog Berwajah Baru!

  1. Shahrul

    kemas dan cantik…kenapa tak tukar kpd responsive theme?

  2. azura

    ermmm ok nampak tersusun dan kombinasi warna yang baik….kalau ambik subjek web designer boleh dapat A ni

  3. halif

    Memang ok, mula-mula terkejut gak bila masuk sini. rupanya dah tukar theme wp . Tp saya rasa mcm yang lama cam lagi best kut

  4. irsah

    Lebih kemas dan teratur.. asanya dah lama tak singgah sebab urusan kerja… apa pun tahniah renovate rumah baru nih… heee

  5. menarik juga theme ni, ni free ke bayar?

  6. hoho.. this is much more better.. congrats

  7. Comel nampaknya wajah baru ni… 😀 kalau dah selesai renovate pasti lebih mengancam… 😉

  8. senang citer, ini changes for the betterlah. tahniah sekali lagi.

  9. kasi tukar kaler background theme ni. letak kaler yang lebih fresh. sekadar cadangan sahaja 🙂

  10. BTW, selagi nampak clean & mudah utk dptkan maklumat, saya setuju je. 🙂

  11. sekadar cadangan supaya warna latar pink tu dapat menggunakan warna yang sedikit lembut. Terasa sedikit mengganggu ketika membaca..Hehe

  12. Owh patutlah nampak lebih kemas, theme baru.
    Btw, aku sakit mata tengok warna pink pekat sangat.
    Lembutkan sikit warna tu please. Haha

  13. pendapat saya, theme kamu dah ok, tp tang “enter security” tu x best, sebab lambatkan org nak komen, kang jadi malas nak comment, hehe

  14. Memang cantik dan menarik…

  15. yang lagi tersusun dr yang lama..;) tahniah sis

  16. Kali ni memang betul2 dah kemas & menarik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge