Gambar Logo Hari Merdeka Ke 55

Gambar Logo Hari Merdeka Ke 55 negara Malaysia ni boleh tahan cantik. Rasanya dah banyak blog yang update pasal Logo Hari Merdeka Ke 55 ni, cuma saya selaku anak jati Malaysia haruslah ikut serta. Bangga jadi anak Malaysia!

Logo Hari Merdeka Ke 55

Logo Hari Merdeka Ke 55 di atas disertakan sekali dengan keterangannya. Saya secara jujur mengaku, baru tahu maksud tiap 1 bahagian dalam logo ni. Biasalah, bila dah sampai Hari Kemerdekaan barulah terhegeh-hegeh nak cari info. Sebelum ni buat tak tahu. huhuhuhu!!! Malu pada diri sendiri.

Jadi, macam mana dengan sambutan Hari Kemerdekan ke 55 korang tahun ni? Merdeka Rayalah kita ye tahun ni. Meriah ke tidak? Hmm, pada saya biasa-biasa saja sebab keliling saya macam lebih fokus beraya daripada semangat nak sambut Merdeka. Tapi, yang syoknya cuti panjang!!!! Kalau rajin, jemput baca entri Tips Blogging: 5 Jenis Entri Blog Yang Mendapat Trafik Tinggi dan berkongsi info baru.hehehehe!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

6 responses to “Gambar Logo Hari Merdeka Ke 55

  1. ramai dok bising2 yang logo ni stock tak de idea or just an upgrade made by kerani.. i think for logo kemerdekaan, should be a logo yang patut di ingati or a logo that should be in collection list.. tapi menghampakan

  2. logo kontroversi! haha..Happy Merdeka Day 🙂

  3. Selamat menyambut Hari Kemerdekaan dengan Selamat ya!

  4. walaupun terima banyak kritikan tapi aku rasa lebih elok dari logo dari pada tukar tiub

  5. Rasa-rasa entri ni termasuk tak dalam kategori macam tips dalam entri tips blogging tu?

  6. logo yg byk kontroversi ni.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge