10 Entri Terbaik Denaihati

Salam, masih di dalam mood Hari Raya kan? Tapi, nampaknya kita ada peluang untuk dapatkan Bonus Raya Aidilfitri 2012 oleh blogger yang tidak asing lagi, bro Denaihati. Cuba nasib, apa salahnya. Senaraikan 10 Entri terbaik Denaihati sekarang! Yay!

Semangat tak saya? Hehehehe!!! Memanglah semangat sebab nak Bonus Raya Aidilfitri daripada sifu saya, bro Denaihati. wakakaka!! Taklah, sebenarnya saya teruja nak join sebab pada saya ada manfaatnya. Mungkin lepas ni, next stage bro Denaihati akan ada ebook sendiri dan saya boleh jadi salah seorang penyumbang idea untuk tajuk-tajuk yang akan dibukukan tu nanti. Best!!

Dibawah ini, adalah cara yang kita sebagai perlu lakukan sebagai syarat penyertaan. Korang boleh baca dan rasanya kalau korang tak join, memang rugi. Alah, saja-saja. Kalau ada rezeki, dapatlah bonus tu. Kalau tidak pun, suka-suka. Buka kena fikir sangat pun. hehehehe!!!

Cara nak dapat Bonus Raya Aidilfitri 2012 :

1. Terbuka kepada semua Blogger tanpa batas sempadan negara.

2. Buat satu entri bertajuk “10 entri terbaik Denaihati” dan tuliskan sebuah entri dengan menyenaraikan 10 entri terbaik Denaihati pada pandangan anda yang boleh dibukukan bersama backlinks entri tersebut mengikut katogeri yang anda suka. Katogeri boleh dipilih di bahagian bawah blog Denaihati. Seandainya anda suka Katogeri Blogging maka senaraikanlah 10 entri terbaik Tips Blogging dan jika anda suka Katogeri Kisah Kehidupan maka senaraikan 10 entri terbaik Kisah Kehidupan.

3. Copy paste ayat berikut dan tampal di akhir entri : “Bonus Raya Aidilfitri 2012 untuk semua Rakan Blogger yang tidak jemu-jemu bersama blog Denaihati. Berminat joom serbu Denaihati.com”.

4. Tinggalkan link entri di ruangan komen.

5. 20 penyertaan terpantas akan mendapat Bonus Raya RM100 untuk setiap seorang. Satu entri terbaik daripada kaca mata HATI Denaihati akan mendapat Bonus Raya RM200.

6. Komen bukan penyertaan akan di delete sehingga selesai.

7. Penyertaan terakhir akan diterima pada jam 11.59 pm 29/8/12.

8. Keputusan akan diumumkan dalam tempoh tujuh hari.

 

Baiklah, jadi di bawah ini saya senaraikan 10 entri terbaik Denaihati pilihan saya dan saya memang suka kategori Blogging. Kalau boleh, saya nak sangat bro Denaihati hasilkan ebook berkenaan ilmu blogging. Mesti banyak manfaat pada blogger baru dan lama. Ini pilihan saya, tapi percayalah cakap saya.. korang tak akan rugi kalau baca SEMUA daripada awal blog bro ni sebab jujur cakap, saya memang buat macam tu masa mula-mula terliba dalam dunia blogging ni. TAK RUGI!!

10 entri terbaik Denaihati

Perlu Ke Update Blog Dengan Terlalu Kerap?
Income Blog untuk apa
Berkongsi Backlinks Penting
Idea untuk Blogger baru
Hati-Hati Dengan Hidden Links Bila Menggunakan Plugin
Cara Meningkatkan Trafik Blog
Bagaimana Menggunakan Tags Untuk SEO?
Belajar SEO On-Page Daripada Analisis SEOMoz Pro
Kenapa Blogger Perlu Ada Gravatar?
Trafik Organik dan kelebihannya

Pilihan di atas saya buat berdasarkan ilmu yang saya ada. Tak banyak, tapi bolehlah. Saya dah baca entri-entri yang saya pilih di atas dan saya rasa, entri-entri ini sangat berbaloi kalau dibukukan. Sangat membantu para blogger Malaysia macam saya ni. Ilmu ni ilmu!!!!

“Bonus Raya Aidilfitri 2012 untuk semua Rakan Blogger yang tidak jemu-jemu bersama blog Denaihati. Berminat joom serbu Denaihati.com”

Artikel Berkaitan

21 responses to “10 Entri Terbaik Denaihati

  1. Selamat Maju Jaya ! Takpe tahun depan Tuan haji buat ebook ;p

  2. Menarik artikel nie. Semoga dapat bonus aidilfitri.

  3. wah dah jadi guest writer hakak kita ni haha

  4. wah bagus la projek ebook tu 🙂

    apa2 pun good luck ek

  5. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai “Bonus Raya Aidilfitri 2012” dgn entri bertajuk “10 entri terbaik Denaihati”dan semoga berjaya. InsyaAllah keputusan akan diumumkan dlm masa 7hari. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

  6. semoga berjaya contest ni

  7. Pingback: Tawaran Pakej Jalur Lebar Serendah RM20 | Lizarazak - Blogging Itu Seni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge