Ramadhan 2012 – Mungkinkah Ramadhan Kita Yang Terakhir?

Assalamualaikum, Salam Jumaat untuk semua pembaca blog lizarazak.com. Apa cerita semua? Heh, dah siap sedia ke belum nak berpuasa esok? hehehehe!!! Tak sabar pula saya nak sambut Ramadhan 2012 ni. Korang macam mana pula? Dah ready nak Solat Teraweh malam ni?

panduan dan cara menunaikan solat tarawih

ramadhan-2012

“It could be our LAST Ramadhan”. Agak tersentak juga bila tengok gambar di atas ini. Mungkin, Ramadhan 2012 ni adalah Ramadhan kita yang terakhir. Hmm, Ajal kan di tangan Tuhan. Mana tahu kan? Kena ambil serious hal macam ini. Jadi, barulah bersemangat sikit kita nak beribadat sungguh-sungguh. Kan?

Apa-apa pun, SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK pada semua muslimin dan muslimat seluruh dunia (alah, macam adalah orang luar negara baca blog ni.hahahahaha!!). Saya doakan Ramadhan kali ini akan jadi Ramadhan yang terbaik buat kita semua ya. Ampun Β maaf, kalau ada tersakitkan hati. Nanti raya, saya minta maaf lagi. hehehehe!!!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

22 responses to “Ramadhan 2012 – Mungkinkah Ramadhan Kita Yang Terakhir?

  1. Selamat Menjalani ibadah pose dgn tekun hihii..:)

  2. selamat menyambut kedatangan Ramadhan.. selamat beramal.. kumpul pahala banyak2 ye..

  3. selamat menyambut bulan Ramadhan πŸ™‚

  4. selamat berbuka puasa….
    ops..
    selamat berpuasa πŸ˜‰

  5. Marhaban ya Ramadhan! Harapan Ramadhan 2012, semoga usaha tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya dan agar dapat kita laluinya dengan sempurna πŸ™‚

  6. Salam Ramadhan Liza

    Semoga rahmat Allah yang sentiasa berada di sisi hidup kita, dan semoga Ramadhan kali ini terbaik pernah kita lalui.

  7. salam ramadhan..sama2 usahakan amal yang terbaik πŸ™‚

  8. Salam Alaiyka,

    Selamat Berpuasa dan mengerjakan ibadah di bulan Ramadhan yang mulia ini. Semoga sempurna, dirahmati dan diberkati hendaknya. Amin.

  9. Selamat berpuasa cik/puan Liz.

  10. Semuanya mungkin dan kita harus bersyukur dengan setiap nikmat yang telah dikurniakan. Setuju? Selamat berpuasa liza, maybe one day nak jumpa liza la. Ahaks. Dah setahun kenal liza dalam blog

  11. Salam ramadhan. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge