Koleksi Eksklusif Terbaik Dari Ladang. Shopping Raya!! [sticky post]

Terbaik Dari Ladang. Heh, hebat tak hebat nama website Jual Tudung Online ni. Terus tertarik nak nak tengok koleksi tudung-tudung! Hahahahaha!! Ok, mood shopping raya dah sampai. Tak ada siapa yang boleh kawal. Lagi-lagi pula bila tengok shawls semua cantik-cantik. Grr!!!

Tudung Terbaik & Eksklusif! Saya ni memang 24 jam duduk depan laptop. Maklumlah kerja pun bidang komputer, jadi saya memang lebih selesa bershopping secara online ni. Mudah & jimat kos minyak. hahahahaha!!!  Jadi, bila cari di internet kedai tudung online mana yang best-best saya agak cerewet.

InsyaAllah tak tertipu sebab dah biasa beli online ni. Dah gatal tangan “usha” kedai tudung online macam-macam. Kadang-kadang, tudung tak lah cantik mana (sorry terpaksa kritik) tapi harga tak padan langsung! Bila bershopping online, kena bijak sikit. hehehehe!!!

Tapi, koleksi tudung dekat website Terbaik Dari Ladang ni menarik minat saya.

Apa yang saya suka dikedai online Terbaik Dari Ladang ini ialah kombinasi warna tudung-tudung, selendang-selendang dan baju yang “hidup”, terang dan ceria! Maaf sekali lagi, saya dah banyak jumpa tudung yang dijual di kedai online lain tapi sayangnya design macam cantik tapi sayang warna KUSAM. Tak menyerlah.

Banyak sangat koleksi yang ditunjukkan di kedai tudung online Terbaik Dari Ladang ni tapi ini antara koleksi tudung yang saya suka sangat sangat sangat!!! Saya suka warna yang meriah macam ni!!! Barulah orang perasan. wahahahahaha!!!! OK, over tapi tak percaya cuba korang tengok gambar bawah ini.

 

 

Sakit hati please kalau tak beli. hahahahaha!!! Warna-warna tudung ni semua ceria. Jarang saya nak jumpa tudung dengan corak yang saya suka, dengan warna yang ceria macam ini. Tergoda habislah. Lagi-lagi pula nak raya ni, Terbaik Dari Ladang ada promosi hari raya. Tak nampak tu perkataan “SALE” ke macam mana?? hehehehe!!!!

Kalau dekat luar, tudung dalam gambar ke 2 dan ke 3 daripada bawah ni mahu cecah RM60-80 tapi lainlah kalau korang pandai tawar menawar. Saya dah try, tapi musim-musim raya macam ni tak adalah diorang nak kurangkan harga. Harapan lah!! huhuhuhu!!! Jadi, saya pilih kedai tudung online Terbaik Dari Ladang ni sahajalah untuk borong tudung-tudung sempena hari raya nanti!!!

Kalau korang ada yang berminat nak beli tudung cantik-cantik, corak menarik dengan warna yang ceria macam ni..bolehlah shopping online sama-sama saya di Terbaik Dari Ladang. Siapa cepat, dia dapat. Banyak juga tudung yang saya minat, dah dirembat orang lain. huwaaaa!!!! Sedih! Lepas beli, kalau tak tau cara nak bergaya dengan shawls baru..bolehlah tengok tutorial shawls PALING SIMPLE!! dekat bawah ini. Senang sangat ok!

Oklah, selamat berpuasa dan selamat berbelanja secara berkhemah. Pilih yang Terbaik Dari Ladang sahaja ya  😉

Artikel Berkaitan

19 responses to “Koleksi Eksklusif Terbaik Dari Ladang. Shopping Raya!! [sticky post]

  1. hehe..apa kaitan dgn ladang ni..hehe 🙂

  2. wah colourfull tudung2 ni. susah juga nak pakai tudung2 sekarang ni…heeee.

  3. Mus

    syurga untuk pencinta tudung..

  4. memang cantik tudungnya, tp muka tak sesuai pakai awning.

  5. memang terbaik dari ladanglah…lagi senang untuk shopping…

    saya pun dah sangkut dalam shopping online ni

  6. Pingback: Keluarga Iskandar Episod 5 Best! | Lizarazak - Blogging Itu Seni

  7. tudung-tudung yang sangat cantik dan indah
    salam ramarahan

  8. comelnya koleksi tudung. sesuai utk dipakai dipagi raye. hehe

  9. klw untuk dagang gimana cara pembelian nya di daerah jakarta mohon info nya.,?
    krudung nya bagus-bagus dan mempunyai nilai jual.

  10. Memeang rambang mata ni. Banyak sangat rekaan yang cantik
    Mazni Azmi´s last blog post ..Fesyen Tudung Terkini 7 Tips Mudah Memilih Tudung Yang Sesuai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge