Kesinambungan Entry Amalan dan Doa Murah Rezeki

Amalan dan Doa Murah Rezeki, merupakan entry yang agak popular ya. Video Penarik rezeki yang saya akan kongsikan ini harapnya membantu dan berfaedah buat semua pembaca blog picisan saya ini. Doakan juga, saya menang Contest Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati.

Ada lagi ke yang tidak tahu pasal contest gempak ni? Tak apa, sesiapa yang tidak tahu lagi atau dah tahu tapi terlupa. Bolehlah baca entry Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati Tawar 20000 Trafik Blog yang saya terbitkan sebagai syarat untuk melayakkan diri masuk contest ini. Kalau tak ada entry, jangan berangan boleh join ok. hehehehehe!

Ok, melalut pula saya. Dekat bawah ini saya sertakan video sesi pembelajaran bersama Ustaz Yusuf Mansur (Indonesia) berkenaan Amalan dan Doa Murah Rezeki jugalah. Saya sangat berharap korang rajin tengok video ini dan nanti InsyaAllah korang tahulah kenapa saya suka dengar ceramah Ustaz Yusuf Mansur ni.

Saya suka dengar ceramah beliau kerana contoh-contoh yang beliau kongsikan bersama penonton biasanya kejadian sebenar daripada pengalaman hidup beliau sendiri atau kadang-kadang ada juga pengalaman orang lain tapi yang pasti kisah benar. Itu yang MAHAL. Sebenarnya banyak lagi video menarik yang berkaitan doa murah rezeki. Kena rajin lah ya cari.

VIDEO PENARIK REZEKI (AMALAN DAN DOA MURAH REZEKI)

Saya harap sangat kiranya korang boleh sebarkan video penarik rezeki ni. Rasanya ramai je antara kita ni yang sibuk nak tahu amalan dan doa murah rezeki, cuma tak tahu mana 1 yang berkesan. Apa salahnya kongsi ilmu yang kita tahu kan? Sekian jangan lupa join contest SEO Eyriqazz vs Denaihati ok. Lapar, nak makan. hehehehe!

Artikel Berkaitan

14 responses to “Kesinambungan Entry Amalan dan Doa Murah Rezeki

  1. Salam Lizz.. Off topic ckit. Masuk laman Lizz td dapt warning malware-Avast Full. Memang camtu ke? Anyway thks kongsi idea. tengah kumpulkan bahan untuk promote u guys punya artikels. tenkiu

    • salam, lah ye ker? saya tak ada pulak dapat warning tu. huhu. kenape ye agak2? promote artikel macam mana tu?

      • buat teaser jer… EQ vs DH.. dlm bahasa english simple jer.. visit site ler..

        @warning.. try tanya ur dev. ada script x kena kot? sebab masa dulu pakai avast free, selalu prob mcm nih. Sejak pakai premium avast, dia detect net sekuriti. lagipun tengok kod malware, mcm kod lama. – mungkin avast kot? tapi ape2 pun saja nak pesan dr kita x bagi taw.

        thks.

  2. moga kita semua dimurahkan rezeki hendaknya, amin:)

  3. Boleh amalkan ni. Terima Kasih atas perkongsian ni 🙂

  4. usaha, tawakkal dan doa .. sesungguhnya tuhan yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang akan mendegar doa yang dibaca hamba-hambanya yang sentiasa berharap & yakin

  5. thanks for sharing, mudahan sama dapat manfaatnya.

  6. Sangat bermanfaat tulisannya
    torik´s last blog post ..Mencegah Badan Menggemuk Karena Kurang Tidur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge