Funny How? Something to Think About

thinking

Salam kepada semua pembaca blog picisan tidak seberapa saya ini. Alhamdulilah, masih bernyawa. Oh ya, siapa yang layan cerekarama Dibah Lori semalam? Boleh tahan lawak jugalah cerita tu cuma pada saya lawak masih tahap biasa-biasa kot. hehehehe!!!

Ok, hari ini saya tak nak kongsi berkenaan drama itu ini. Saya nak kongsi apa yang saya jumpa dekat Tumblr pagi ini. Sangat bermanfaat dan terkesan di hati saya. Jadi, harapnya korang pun sama dapatlah kiranya terkesan sama. chewah ayat A.Samad Said. hahahaha!!!! Kalau korang rajin, mohon sebarkan pada yang lain.

Something to Think About 

Funny how a $20 bill looks so big when you take it to Masjid, but so small when you take it to the market.

Funny how long it takes to do Zikr for an hour, but how quickly a team plays 60 minutes of basketball.

Funny how long a couple of hours spent at Mosque are, but how short they are when watching a movie.

Funny how we can’t think of anything to say when we pray, but don’t have difficulty thinking of things to talk about to a friend.

Funny how hard it is to read a Para in the Quran, but how easy it is to read 100 pages of a best selling novel.

Funny how people want to get a front seat at any game or concert, but scramble to get a back row at mosque so that scramble out.

Funny how we need 2 or 3 weeks advance notice to fit a Mosque event into our schedule, but can adjust our schedule for other events at the last moment.

Funny how hard it is for people learn a simple Preaching well enough to tell others, but how simple it is for the same people to understand and repeat gossip.

Funny how we believe what the newspaper says, but question what the Quran says.

Funny how everyone wants to go to heaven provided they do not have to believe, or to think, or to say, or do anything.

Funny how you can send a thousand ‘jokes’ through e-mail and they spread like wildfire, but when you start sending messages regarding the Lord, people think twice about sharing.

FUNNY, ISN’T IT?

Are you laughing?

Are you thinking?

Spread the Word and give thanks to Allah for He is the Greatest and Merciful.

Source: Alhamdulillaah & Image source

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk kita semua. Orang katam sharing is caring. hehehehe!!! Sebenarnya, diri saya sendiri malu bila baca “post” ini. Ada betulnya. Kita akan beri 1001 alasan untuk perkara yang jelas-jelas baik dan akan mendapat pahala tetapi bersenang lenang dan bersukaria bila bab perkara yang mendatangkan kemudaratan. Termasuk diri saya sendiri. Hmm

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

5 responses to “Funny How? Something to Think About

  1. tp yg part sharing info pasal agama tu kene hati2 juga..kene check dulu sblum forward kat org len..takut2 kalo info tu salah..

  2. i am so agree with this one.. feelin ashamed when read it myself…

  3. tak boleh nak ketawa, ada yg sangkut juga…heeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge