Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati Tawar 20000 Trafik Blog!

Eyriqazz-vs-Denaihati

Eyriqazz vs Denaihati. Nah! Ada contest terbaru iaitu Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati!! Rugilah kalau tak join contest anjuran blogger hebat Eyriqazz ni. Dengar kata, Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati dapat sambutan kan? Mari join!!!

Kali terakhir saya sertai contest Cabaran SEO ni dengan keyword “Pengalaman Kena Denda di sekolah” anjuran blogger Titan yang kaya sebab pandai buat duit dengan blog. hahahaha!!! Kalau tidak silap, Titan pun turut serta juga dalam Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati ini. Sila baca entry beliau. Dia hebat ok!!

Ada ke sesiapa yang tidak kenal siapa saudara Eyriqazz dan Denaihati ini ya? Alah, kesiannya. Mereka berdua ini merupakan bloggers hebat ok. Jangan buat lawak kalau tidak kenal. hahahaha!!! Ok, sebab saya rajin dan semangat sikit hari ini saya perkenalkanlah siapa mereka berdua pada korang ok.

Saudara Eyriqazz, merupakan abang kacak yang popular habis dengan kehebatan beliau menang bermacam-macam hadiah daripada Nuffnang. Bila ingat Nuffnang je, saya akan teringatlah muka abang kacak ini. hehehehe!!! Semoga ayat bodek tidak seberapa ini boleh buat saya menang Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati ini. hahahahaha!!!!

Blogger Eyriqazz ini pernah buat saya terharu biru suatu masa dahulu. Apa tidaknya, beliau tinggalkan “review” di Alexa blog saya yang tidak seberapa ini ok. Kalau korang nak baca review tersebut, bolehlah baca di laman web Alexa saya dan kalau baik hati bolehlah tambah review. hehehehe!!! Nanti dah buat review, harap tinggalkan komen di sini untuk saya balas jasa baik itu. Chewah!

Denaihati pula siapa? Ok, beliau merupakan sifu saya dalam dunia blogging ini. Memang rajin sangat adakan contest hebat-hebat. Saya pernah tersenarai antara pemenang contest SEO anjuran beliau iaitu contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL. Apa yang saya cukup kagum dengan beliau ialah cara beliau mengembangkan “network” dalam arena blogging ini sendiri. Hebat ok!

Saya nak sangat belajar cara bisnes dan blogging daripada Denaihati ni, tapi belum ada rezeki nak jumpa “face to face”. InsyaAllah 1 hari nanti kalau ada rezeki. Mana tahu kan? Orang kata, kalau nak cari ilmu kenalah usaha cari tok guru yang betul. hahahaha!!! Sekali lagi, saya harap dengan pujian ini dapatlah kiranya saya menang Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati. kikikikiki!

Oklah, sebenarnya ada lagi saya nak puji tapi tak larat pula saya nak menaip lagi. Jadi, apa kata korang yang belum turut serta dalam contest ini cepat-cepat siapkan 1 entry dan bolehlah kita sama-sama bersaing dan dalam yang sama belajar teknik SEO yang betul untuk menang contest Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati ni ok.

Syarat-syarat Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati :

1. Buat satu entri bebas berkenaan keyword “Eyriqazz vs Denaihati” . Terbuka kepada semua bloggers di Malaysia. Tajuk entri bebas bergantung kepada kreativiti masing-masing. Setiap bloggers boleh menghantar 1 penyertaan sahaja.
2. Linkkan entri tersebut ke entri ini.
3. Di akhir entri anda letak ayat ini “Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com, Azri.my, Blogr.my, ziefauzi.com, Shakiddo.com, ZarulUmbrella.Com, Hatiputera.comPapamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.com, BloggerSentral.com, Mysuperkids.net dan Vitaminsemulajadi.com, Aslamber.com, kgbalimbang.blogspot.com, ciktom.com, muhasabahtrading.com dan PanduanServisBlog.com

4. Cabaran Contest ini berlangsung sehingga 31 August 2012.

5. Tinggalkan permalink entri anda di SINI

Pemenang akan ditentukan melalui kata kunci “Eyriqazz vs Denaihati” yang mendapat tempat di Google Malaysia (http://www.google.com.my ) yang akan diambil menggunakan Google Chrome pada tarikh antara 1-10 September 2012.

Hadiah Pemenang Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati :

1st Prize – RM200 Cash + ( 20,000 trafik dari Denaihati.com )
2nd Prize – RM100 Cash + (10,000 trafik dari Denaihati.com )
3rd-5 prize – 5,000 trafik dari Denaihati.com
Entri Pilihan terbaik – RM100 Cash

GOOD LUCK UNTUK SEMUA PESERTA CABARAN SEO EYRIQAZZ VS DENAIHATI YA!!!!

“Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com , Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.com , Shakiddo.com , ZarulUmbrella.Com , Hatiputera.com , Papamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.com , BloggerSentral.com , Mysuperkids.net dan Vitaminsemulajadi.com, Aslamber.com, kgbalimbang.blogspot.com, ciktom.com, muhasabahtrading.com dan PanduanServisBlog.com

Artikel Berkaitan

25 responses to “Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati Tawar 20000 Trafik Blog!

  1. wah, pakar SEO dah join… memang sengit lah ni 😀

  2. good luck cik liza. insyaAllah satu hari nanti mungkin dapat jumpa face to face

  3. saya baru sahaja join, terlambat skit nih

  4. Kemain otai dah turun 🙂

  5. good luck. Otai SEO sudah join! 😀

  6. Pingback: Kesinambungan Entry Amalan dan Doa Murah Rezeki | Lizarazak - Blogging Itu Seni

  7. Wah, kak Liza pun join, all the best la ye, kite ni selagi tak habis exam selagi tu tak dapat nak tumpukan pada blog2 ni. hehehe gudluck! 😉

  8. waaah, join jugak ye.. gud luck

  9. Terbaikla,pakar seo dah join sekali ni,semoga berjaya

  10. Semoga berjaya. Takut nak join bila otai-otai turut serta. hehe

  11. Good luck cik liza. Bersama-sama kita memeriahkan contest nie walaupun artikel saya dah hanyut.

  12. FiZ

    good luck kak.kot sy kena berguru dengan akak ni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge