Nawaitu

motivation
Source

p/s: Ada orang suruh saya bukukan cerita peribadi yang saya mengarut di Tumblr. hahahahaha!!!! Jahat sungguh siapa silent reader ni. Sesenyap baca diari orang -..-

p/s/s: Ada juga yang komplen. Kenapa entry dalam blog ni kejap macam Islamik, kejap macam hiburan. Kan saya sudah bilang awal-awal. Saya bukan alim ulama. Sedang belajar untuk menjadi hamba Allah yang lebih baik tapi saya manusia biasa juga. Ada minat saya sendiri. Perlahan-perlahan.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

8 responses to “Nawaitu

  1. bgus juga dibukukan tu..hehe

  2. hehe flexible untuk menulis mcm2 di blog.. 🙂

  3. Org yg komplen tu mesti bukak blog akak tiap2 hari. 🙂

  4. kadang-kadang tak semuanya kita blogkan kan. kita juga ada ruang privacy sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge