Koleksi Puisi – POPKON!

Koleksi puisi POPKON! Oke, kepada peminat-peminat Zine mungkin boleh tambah koleksi Zine korang dengan mendapatkan “Popkon : Koleksi Puisi Sallehrazak” ini. Siapa Sallehrazak? Oke, haruslah adik kandung saya. hahahaha!!

Siapa Salleh Razak? Nak baca koleksi Teori Pendek beliau? Ok, bolehlah baca di sini Dia pandai bermadah, saya tidak. Order kalau mahu!!!

 

koleksi-puisi

Popkon : Koleksi Puisi Sallehrazak
Jenis : Zine
Genre : Puisi
Bil. Halaman : 80
Harga : RM10 (By hand Area Johor Bahru sahaja) + RM2 (Pos)

Bakal dicetak dengan terhad
Emel ke sallehrazak90 [at] gmail [dot] com untuk membuat tempahan.

Atau

Tweet saya di @xallehrazax

Kalau korang ada di Kuala Lumpur, boleh juga terus dapatkan “Popkon : Koleksi Puisi Sallehrazak” ini di booth GLAMBazaar masa #TwtUpKami pada 9 June 2012 nanti. Cuma, harga di sana nanti lain πŸ˜‰ Tapi yang ini belum boleh confirm sebab tengok pada kelapangan si penulis puisi. InsyaAllah dia akan berada di sana kalau tiada aral melintang.

P/S: Kalau nak order terus pada saya pun boleh. Tiada hal. Just email saya di lizarazak84[at]gmail[dot]com untuk tempahan.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

32 responses to “Koleksi Puisi – POPKON!

  1. Kempen utk adik yer. Sy cukup respek org yang kreatif camni,.. bukan senang oi!

  2. mmg kreatif la kalo dpt hasilkan puisi..huhu

  3. Sesuai untuk mereka yg dalam hatinya ada taman. hahaha. Sure jiwang abis puisi ni

  4. Menarik ni,teringin nak order nanti

  5. good luck untuk adik cik liza yer. bisnis baru insyaAllah dapat sambutan hebat

  6. Sallehrazak ahli group JOHO nih. Sapa yang tak kenal, heh πŸ˜‰
    Hebat2…
    Tahniah atas nukilan karya POPKON! πŸ˜€

  7. hmm menarik.. 80 helai dgn hanya rm10 πŸ˜€

  8. serius adik u? waa nie mesti tuah kakak dia nie..hehe

  9. Bagus kakak ni.. Tak letak kat Mudah.my ka?

  10. cam best je puisi ni…kalo order ngan kau dpt diskaun tak?? heheheheh

    like adik like akak la…good jobs.

  11. ni benda apa yer, kurang faham la

  12. Salam Kenal, follow blog anda.
    Gurindam yang indah, banyak nasihat berguna. terskan menyintai seni. Semoga satu hari nanti kita dapat bertukar idea seni ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge