Beza Antara Friends dan Best Friends

Salam, macam dah lama tak update blog kesayangan ni kan? Tapi, untuk sesi pemanasan semula mari kita layan gambar di bawah. hahahaha!!! Simple but nice. Sekarang ni, virus 9GAG makin meluaskan empayar (ayat tak boleh tahan). Sebenarnya, laman web macam ni tak berapa nak tengok tapi bosan-bosan terlayan juga.

Mana-mana gambar yang tak elok tu, janganlah tengok. Sendiri buka, sendiri tahu bataslah kan. hehehe!!! Tapi, kalau tak nak ada dosa terus jangan buka. Memang laman web 9GAG ni kurang sesuai untuk tujuan baik-baik. Sila faham maksud. Tapi, saya tak lah baik sangat sampai tahap tak layan terus.

Oke, sekarang cuba lihat gambar yang saya ambil daripada laman web 9GAG ni. Beza antara friends dan best friends. Saya layan gambar ni, dan baca dialognya je sudah cukup buat saya gelak. Banyak yang betul!!! Hahahaha!!! Lagi kita rapat dengan seseorang, lagi  “tak senonoh” perangai kita dengan dia ya. Ikut suka hati. hehehe!!!

Hmm, sebut pasal best friends. Teringat dekat kawan lama. Tapi, cerita lama bolehlah tutup saja buku. Sayangilah dan hargai kawan-kawan kita semua. Buruk baik mereka, hormatilah mereka dan jaga hati. Selamat berhibur dengan 9GAG!!! Sayang kamu semua  😉

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

5 responses to “Beza Antara Friends dan Best Friends

  1. Hehehe …. mungkin best friends tu dah terlalu rapat tu yang boleh bergurau kasar tu … 😀

  2. Memang terbaik…. Hahaha… Kawan cakap bende baik je… Anyway kawan baik akan cakap kita buru sebab die nak kita baiki 😀

  3. bila bestfriend, ayat nampak kasar tapi sebenarnya ayat mengingatkan, bertanggungjawab dan ada sayang kat situ. cara dah penting sangat.

  4. amboi amboi amboi, bukan main kau tomok, kekeke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge