Selesai Ibadah Umrah

Assalamualaikum. Alhamdulilah saya sudah selamat tiba di Tanah Air tercinta semalam. hehehe!! “jet lag” seharian. Rasa lepak habis rasanya pagi tadi nak pergi kerja. Tapi, sebab ada hal terpaksalah pergi juga. Kesian dekat sendiri!! hahahaha!!!!

Rasanya entry kali ni memang akan pendek sangat. Kalau tak percaya, sila kira berapa perenggan. hehehe!!! Saja, tak nak type panjang-panjang. Saya bukan tak nak cerita hal umrah dekat sini tapi pada saya cerita umrah tu sangat personal. Tak sesuai nak cerita dekat sini. InsyaAllah, kalau saya nak cerita pun. Saya akan update di Tumblr

Apa-apa pun, saya memang happy umrah kali ni sebab saya ada belajar perkara baru dalam hidup. Simple tapi sangat berbaloi untuk diri sendiri. Rahsia nak hidup tenang, kepala tak berserabut “serahkan segala urusan pada Ya Rabb, Allah S.W.T”.

Tak payah fikir itu ini, tak perlu persoalkan kena jadi macam ni, kenapa hidup kita tak macam tu dan seterusnya. Tak perlu, sebab hidup kita dah ada “perancangnya” 😉 Wallahualam.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

13 responses to “Selesai Ibadah Umrah

  1. Azah

    tahniah ko dah selamat pergi dan selamat pulang
    nanti cerita la banyak2 ye 😀

  2. betul liza, hidup kita sudah ada perancangnya…alhamdulillah selamat kembali…

  3. Waalaikumusalam.
    Tahniah & Syukur selesai ibadah Umrah.

    p/s: takde kurma untuk dikongsikan dengan kawan-kawan bloggers ke? heh 😛

  4. alhamdulillah selamat kembali dan mudahan mendapat umrah yang mabrur dr Allah

  5. alhamdulillah, beruntung liza dapat g umrah ye. teman bila tak tahu la plak. 🙂

  6. wahh, seronoknya…tahniah. tahniah.

  7. selamat kembali..wah, dh buat umrah rupanya..best2 🙂

  8. as’salam kak liza… sara tingin nak baca pengalaman akak mengerjakan umrah kali kedua. di mana saya boleh cari tumblr akak ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge