Saya Nak Kurus Punya Pasal

Nak Kurus Punya Pasal, sampai ada yang buat blog khas Saya Nak Kurus! Hebatlah, saya tabik dengan usaha mereka yang nak kurus ni. Ok, ini bukan entry nak perli siapa-siapa ya. Tak ada maksud apa-apa.

Saya tengah main-main keyword. Jujur kan? Ha’ah senang sikit kalau dah jujur awal-awal ni. hahaha!!! Tak payah nak pusing-pusing cerita, putar belit ayat nak karang ayat. Sajalah saya nak test power keyword nak kurus ni tapi nampaknya tak boleh lawan dengan blog Saya Nak Kurus.

VOTE: BLOGGER OF THE YEAR!!!! 

Tempat pertama ok. hahahaha!!! Jangan mimpi nak potong keyword ni. Tapi tak apalah, saja je. Alang-alang saya pun ada keinginan nak kuruskan badan sikit ni. Taklah gempal mana tapi apa salahnya nak kuruskan badan untuk kesihatan. Kan? Badan sendiri, kena pandai-pandai. Bila berat badan naik sikit, ada efeklah. Asyik rasa letih je.

Kacau betul. Balik kerja je, rasa penat habis. Tengok televisyen sekejap, lepas tu terus tidur. Tak boleh jadi macam ni. Kenalah usaha sikit cari tips cara nak kurus. hehehehe!!!! Manalah tahu ada tips yang berkesan. Kemain kan??

Proud car owners, luv your car? 

Saya belek-belek blog Saya Nak Kurus ni. Boleh tahan juga berguna. Ada info berguna. Siap ada ebook. Lepas tu, siap ada 1 entry bertajuk TakNakGemuk’s Super Salad. Comel kan??? Oke, ini bukan entry yang diberi upah oleh tuan blog. Memang saya tengah review sendiri ni. hahahaha!!!! Kira bagus jugalah ada blog macam ni sebab saya yakin ramai je perempuan, even lelaki yang berusaha nak kurus kan?

Cuma malu. Kira kalau ada blog ni bolehlah dapat info tips nak kurus dan cari geng. 1 usaha yang bagus!!

Ada lagi 1 blog yang saya jumpa berkenaan tips diet. Cantik layout blog Jom Diet ni. Serious, saya suka sebab kemas. Tak sakit mata saya nak baca artikel-artikel kesihatan. Jakunnya saya. hahahaha!!! Ini yang best, sambil-sambil belajar main keyword nak kurus saya dapat info baru.

Tapi, paling saya teruja adalah blog Kevin Zahri ni. Pergh!!!! Dah lah smart habis design, lepas tu saya selak-selak banyak betul ebook yang beliau dah hasilkan. Selama ni saya dengar-dengar je nama Kevin Zahri ni tapi tak tergerak hati pula nak buka website beliau. Serios, jatuh cinta. Korang klik dekat banner bawah ni untuk usha website kacak ni.

Perlu ke saya terjebak sekali pergi beli ebook-ebook ni ke ape? hehehehe. tengoklah macam mana nanti. Taklah mahal sangat. Harga boleh tahan mampu lagi. hahahaha!!! Tengok macam mana nanti. Oklah. Cukuplah info pasal tips nak kurus ya. Tak pasal-pasal dapat ilmu baru lepas main keyword ni. Okbye! Jangan lupa join peraduan iPunya Beli & Menang ok. Hadiah lumayan tu!!!!!

 

Artikel Berkaitan

19 responses to “Saya Nak Kurus Punya Pasal

  1. g00dluck tuk blogger of the year 🙂

    ebooks ni salah satu produk yang laku di pasaran e-commerse kan 🙂

  2. selamat berjaya ye.. hehe
    saya gunakan akupunktur untuk kurangkan berat badan
    rawat diri sendiri je hehe

  3. amalkan tips2 bila dh beli ebook tu..kalo x amalkan serupa jer..hehe

  4. saya nak kurus jugak…kadang2 rasa diri ini berisiiiiiii

  5. kai

    saye pon nk kurus jugak!

  6. terima kasih banner dan backlinknya.
    bab tip2 nak kurus memanglah banyak, nak buat memang memang susah nak konsisten.

  7. saya pun nak kurus jugak.. tanak gemok..

  8. Lepas ni wat entri tentang diet pula yer heh 😉

  9. Hai assalamualaikum jazli [:)]

    Ade tak kenal sesiapa yang SERIOUS nak lose weight ke, gain weight ke atau nak reshape for this coming raya? Kalau ada please let me know or PM me, i’m a HERBALIFE wellness coach and i’ll help you or your friends to have a healthier life! Insyaallah Please spread this TQ!

    For more info boleh tengok my blog: http://bazilalala.blogspot.com/

  10. semua boleh jadi kalau nak kurus….
    cerita best´s last blog post ..Ambik nak belasah sangat dah kene buru dengan polis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge