Program Mania Astro Ria Tawar Hadiah Sehingga RM500K!

program-mania-astro-ria

Program Mania Astro Ria ni dah lama rupanya. 2 Minggu dah program Realiti Tv Mania Astro Ria ni bersiaran tapi sebab saya baru selesai ibadah umrah, jadi baru tahulah pasal program ni. Al kisahnya.

Ok, apa itu Program Mania ni? Hmm, sebenarnya saya tahu pasal program ni pun lepas saya perasan ada iklan Innity berkelip-kelip dekat header blog saya ni tadi. hahaha!! Bila saya klik, ok baru tahu pasal program ni. Kira tak sia-sialah Innity masukkan iklan ni dekat blog saya. 

Mania Astro Ria ni telah mula tayangannya pada 17 Mac 2012. Saya berlepas ke Tanah Suci Mekah pada 19 Mac 2012 tapi rasanya waktu ni saya tengah sibuk uruskan persiapan umrah. Tak sempat nak layan pun. Mengikut info yang saya jumpa dekat internet, program ni menyediakan hadiah agak lumayan iaitu RM500K bagi Juara. Pergh!!!!!

Wajib Baca: Majlis Sepetang Bersama Blogger Anjuran Denaihati

Antara penyanyi yang tersenarai dalam program Mania Astro Ria ni:- 

1. Stacy AF6
2. Jaclyn Victor
3. Hafiz AF7
4. Shila Amzah
5. Hazama AF9
6. Atilia
7. Akim AF7
8. Alyah
9. Adira AF8
10. Estranged
11. Kristal
12. Awi Rafael

Tiga peserta hotseats melalui undian ramai:

13. Ebi AF5
14. Hot Seats
15. Hot Seats

Kredit : Lagu Best Best

Program Mania Astro Ria ni diacarakan oleh Aznil Hj Nawawi. Mesti santai je program ni. Nanti nak cuba tengoklah program ni. Kalau best, layan terus. Kalau tak best, tutup tv. hahahaha!!! Katanya, kesemua artis yang terlibat dalam program ni dilatih oleh 3 ikon muzik terkenal di rantau Asia iaitu M.Nasir, Aubrey Suwito dan Ahmad Dhani. Memang semua nama besar-besar ni  ;)

Ok, kalau nak komen panjang-panjang lagi kenalah tengok dulu kan? Nanti saya nak cuba layan 1 episod Program Mania Astro Ria ni. Mana tahu best kan? Program ini ditayangkan pada setiap hari Sabtu jam 9 malam. Untuk fans, bolehlah lawat  Facebook MANIAAstro Ria juga.

Artikel Popular

  • No Related Posts

6 Thoughts on “Program Mania Astro Ria Tawar Hadiah Sehingga RM500K!

  1. Sempat tgk separuh je program ni mlm tu….

  2. alamak takde astrola liza

  3. dah elok2 balik umrah tu tgk la program islamic kat astro oasis ke, tv alhijrah ke. ada juga manfaatnya. tgk mania dpt apa? tambah dosa adalah.

    • salam Nizam,

      terima kasih untuk komen ni. saya memang tengok both astro oasis n al hijrah tu tapi mania pun saya tengok sebab tak keterlaluan. terima kasih menegur, tapi saya bukan alim ulama yang boleh berubah secara drastik. tq again ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation