Menarik! Video Youtube Makna Bacaan Solat

Makna Bacaan Solat dalam bentuk video Youtube ni sangat menarik hati saya. Cuba korang layan video Youtube Makna Bacaan Solat ni dulu, interesting kan? Tak bosan dan sangat sesuai untuk tunjuk dekat anak-anak.

Masalahnya, saya belum ada anak. hahahaha!!! Jadi, sangat sesuailah untuk diri sendiri sahaja. Actually, sekarang ni Malaysia dah banyak hasilkan bahan-bahan ilmiah berunsurkan agama Islam dengan pendekatan yang pada saya sangat berkesan. Ok, tengok saja dengan kehadiran TV AL-HIJRAH!

Bagus sangat kan semua program dalam siaran TV AL-HIJRAH? Program paling saya suka hasruslah 30 Minit  Ustaz Don!!! hehehehe. Bukan sebab ustaz Don handsome semata-mata, tapi sebab pengisian dalam program tu. Soal Solat, soal Tajwid, soal menutup aurat. Semua ada!!!

Jujurnya, saya dah jarang tengok channel lain. Cuma, bila weekende tu adalah juga saya layan hiburan dekat Astro. Tapi, TV AL-HIJRAH juga tetap dihati. hehehehe!!!! Saya, kalau boleh tahap nak minta kerja dekat sini je. hahahaha!!!! Kadang-kadang, suasana kerja dan orang keliling kita pun main peranan juga ya dalam hidup kita.

Oklah, selamat melayan video youtube makna bacaan solat ni ok!! Saya jamin korang tak akan bosan sebab tersangatlah comel. Cara dakwah dengan media massa macam nilah yang kita tunggu-tunggu. Santai je. Jangan lupa like facebook IProduksi juga ok. Selamat menyebarkan dakwah Islam  ;)

Artikel Popular

7 Comments

  1. zuan says:

    nice one.. thanks. sangat benefit :)

  2. Neijie says:

    salam..heheh..video yang bermanfaat..hehe..tapi siyes nak gelak baca ayat “masalahnya, saya belum ada anak….” ehhehe

  3. arezu_zura says:

    samalah kita liza…masalahnya saya pun belum kawin lagi huhuhu

  4. bgusnya video nii..tq2

  5. Salam..tumpang singgah sat..bagus video ni..sangat bermanfaat kepada mereka yang tak tahu seperti diri ku ini…ahaks. tq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge