ADNAN SEMPIT 2 VIDEO TRAILER

adnan sempit 2 video trailer

ADNAN SEMPIT 2 VIDEO TRAILER. Korang dah layan  trailer Adnan Sempit 2 ni? Saya dah, lepas tu gelak-gelak!! Filem Adnan Sempit 2 ni rasanya macam boleh pecah panggung. Mungkinlah. Kena tunggu 23 February 2012 ni.

Saya harap sangat Filem Adnan Sempit 2 ni best macam yang pertama dulu. Sampai sekarang pun, saya boleh ulang lagi filem yang pertama ni ok. Sumpah lawak dan rasanya ada pengajaran juga dalam filem ni. Ada pros dan cons. Ada baik buruknya. Baiknya, boleh buka sikit mata masyarakat yang selalu pandang rendah pada kedudukan mat rempit dekat Malaysia ni.

Buruknya pula, mungkin filem ni tidak berapa sesuai untuk tontonan kanak-kanak. Bukan apa, risau je kanak-kanak ni pergi slumber je ikut aksi-aksi mat rempit kan?? Wooo serious bahaya kalau bab ini. Tapi, biasalah semua filem sekarang ni ada buruknya. hehehehe. Pandai-pandailah ibu bapa nak control anak-anak bila tengokfilem Adnan Sempit 2 ni ya nanti!!! hahaha!

Ok, nanti saya akan kongsikan Sinposis Adnan Sempit 2 ni. Tapi, untuk masa sekarang ni korang layanlah dulu video trailer ni ok. Saya dah layan dan memang gelihati. Ni baru trailer. hahahahaha!!!! Good lucklah untuk semua team produksi Filem Adnan Sempit 2 ni. Kalau dah ada download untuk Adnan Sempit 2 full movie mohon jasa baik bagitau.hahaha!!!

ADNAN SEMPIT 2 VIDEO TRAILER

Video Trailer ni dimuatnaik oleh pelakon filem ni juga iaitu Yana Samsudin. Korang boleh ke Fanpage Yana Samsudin sekali ya.  Kalau nak tahu perkembangan filem Adnan Sempit 2 ni dekat Facebook boleh like Fanpage Adnan Sempit 2 tapi belum banyak update lagi kot.  Oh ya, apakata korang tolong baca entry comel iPhone 4S Gadget Impian Yanmie ni dan buat apa yang patut. Dapat pahala ni. hehehehe

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

10 responses to “ADNAN SEMPIT 2 VIDEO TRAILER

  1. khamis ni kluar.. menarik 😀

  2. Adnan Sempit dengan “di mana ada kemahuan di situ ada highway”…lama dah 2009 kot filem ni…nak tengok pelakon2 nampak awek muda tak dalam filem baru ni sebab Sam nampak keremajaan dah ke kedewasaan…tapi Intan Ladyana dengan Yana still maintain gadis ayu gitu…semua dah dapat pingat gangsa samala dengan tukang beri komen ni…

  3. Harap-harap cepat keluar kat astro first, cepat kuar pirate..huhu

  4. hahaha..aku dah tgok semalam..best tahap gaban..lagi lawak dr yg 1st..tp tu la..kureng skit untuk ditonton bg budak2 bwah umur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge