38 Famous People Who Converted to Islam. Bertuahnya!

Video 38 famous people who converted to Islam ini saya baru tonton di Youtube. hehehe! Saja nak kongsi dekat pembaca blog ni. Punyalah setiap hari mengadap youtube tapi baru hari ini tergerak hati nak tonton video 38 famous people who converted to Islam ni. Alhamdulilah, mereka semua diberi petunjuk.

Sayang Anak-Anak Tak?

islam itu indah

Selain video 38 famous people who converted to Islam ni, banyak lagi video-video menarik berkenaan orang-orang popular yang memeluk Islam. Korang yang nak tengok cuma perlu rajin jelah nak cari. hehehe!! Tapi, tak rugi pun tengok video ilmiah macam ni. Sedikit sebanyak boleh buat kita yang dilahirkan Islam ni lebih menghargai agama kita.

Kan? Kita ni manusia kena selalu ingatkan diri sendiri. Kena usaha sendiri untuk mengubah keadaan hidup masing-masing. Kita tak boleh nak duduk dan hidup terus dalam zon selesa kita ni. Selesa memang selesa, tapi selesa dekat dunia ni apalah sangat. Ada duit tapi, jiwa kita entah kemana-mana pun tak ada gunanya.

Mesti ramai yang pergi tengok filem baru dekat wayang hari ni kan? Mesti punya. Cerita lawak mesti ramai nak tengok. Gembira-gembira juga, sambil-sambil layan Adnan Sempit 2 video trailer dekat youtube ni, layanlah sekali Video 38 famous people who converted to islam ni. Sambil menyelam minum air!!

Tadi, dekat timeline Facebook saya ada yang post gambar orang bawa jenazah ke kubur. Haiya, seram sejuk bila ingat mati ni. Ajal kita entah bila kan? Semalam saya ada posted entry Lagu Terakhir Sudirman Hj Arshad, dah lama beliau tinggalkan kita tapi sebab dia banyak beri sumbangan pada Malaysia sampai sekarang nama beliau dikenang. Al-fatihah sekali lagi. Korang dah baca entry best hari ini “Blog Contest Kebaikannya

Artikel Berkaitan

5 responses to “38 Famous People Who Converted to Islam. Bertuahnya!

  1. orang agama lain ramai2 masuk Islam tapi kita yang Islam ramai pula murtad…dunia sungguh

  2. Islam makin diterima ramai selepas peristiwa 911.Alahamdulillah…yg pelik orang islam sendiri banyak murtad!

  3. islam bukan agama keganasan.. only brilliant people see that 🙂

  4. Lebih ramai masyarakat di Eropah sudah mula sedar dengan kelebihan agama Islam itu sendiri. Tambahan lagi selepas terjadinya peristiwa 911. Mereka mula sedar dan nampak akan kejahatan Yahudi mahu menjatuhkan kesucian Islam dengan propaganda yang bukan-bukan dan tidak masuk akal. Tetapi sebaliknya berlaku di belah Asia yang mengiyakan kejadian 911 bukan spekulasi untuk menjatuhkan Islam. Tanda-tanda akhir zaman sudah tak lama lagi. Tingkatkan amal ibadat kita kepada yang maha esa

  5. dlu pernah dengar org ckp Micheal Jackson sempat peluk islam sblm beliau meninggal dunia, btul ker..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge