Sangat Menarik! Video Miracle of Kaabah

Video Miracle of Kaabah ini saya kongsikan sebab saya rindu Kaabah sangat-sangat. Moga dengan menonton Video Miracle of Kaabah bolehlah ubat rasa rindu ni. hahaha!!! Tapi, seronok tonton Video Miracle of Kaabah ni sebab gambarnya jelas. So, enjoy!!

Lepas layan video miracle of Kaabah ni, korang boleh baca entry lama saya berkenaan Rahsia Kaabah pula. Sorrylah, kalau entry-entry dekat blog ayam saya ni makin memboringkan dengan perkongsian tak seberapa. Tapi, saya seronok pula berkongsi pasal ilmu Allah ni. hehehe!!!

Kalau diizinkan, nak sangat ke Rumah Allah lagi. InsyaAllah, mana tahu dapat rezeki lagi. Boleh buat umrah atau haji terus. Doakan ya!!! Enjoy menonton video miracle of Kaabah ni ya.

p/s: Alhamdulilah, dapat RM100 hadiah untuk Trafik blog 2011 dalam kenangan blog denaihati. hehehe!! Lepas tu, rasanya akan dapat cenderahati untuk peserta gadget impian walaupun tak sampai ke final. aww!! happynya!!!

Artikel Berkaitan

10 responses to “Sangat Menarik! Video Miracle of Kaabah

  1. saya pernah menonton video ni, memang best

  2. Itulah kebesaran Allah,tapi masih ada juga tidak percaya.

  3. Kaabah memang titik pusat dunia…cuma dilarikan ke greenwich oleh barat ye…takpe saya pun baca dan tonton je ambil yang faham dan jangan kelirukan mana yang tak faham…

  4. perkongsian yang berguna…tak pernah tgk

  5. memang miracle. insyaAllah sy doakan jadi tetamu Allah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge