OST Drama Vanilla Coklat TV3

OST Drama Vanilla Coklat TV3, Tapi bagaimana nyanyian Spider untuk Drama Vanilla Coklat TV3 yang nampaknya dapat sambutan. OST Drama Vanilla Coklat TV3 ini saya jumpa di Youtube dan nampaknya banyak juga jumlah viewers ye.

OST Drama Vanilla Coklat TV3 ni saya sertakan sekali dengan lirik. So, kalau korang nak karaoke ke nak berangan macam Spider ke ape, silakan. Saya tak nampak pun korang menyanyi tu. hahahaha!!! Saya tak dapat tengoklah drama ni semalam sebab khayal tengok Episod akhir drama karma. hehehe!!!

LIRIK TAPI BAGAIMANA (OST Drama Vanilla Coklat TV3) – SPIDER

Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembnyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta

Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu

Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa

Bagaimana harus ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Ok, semoga terhibur dengan OST Drama Vanilla Coklat TV3 ni. Kalau nak menyanyi dan rasa-rasa suara macam tak berapa nak best silakan slowkan sedikit suara tu. hehehehe!!!! Korang tengok tak drama ni hah? Best tak? Pada saya, drama ni best! Cuma, jalan cerita ada macam ala-ala sinetron cinta Indonesia sikit kot. Sekian! Heh!

Artikel Berkaitan

10 responses to “OST Drama Vanilla Coklat TV3

  1. adoi…saya tengah minat vanilla coklat latte ni…semalam khusyuk tengok sampai terlelap…syarat perjanjiaan kahwin tu tak tahan…tulis guna pen je siap tangkap gambar…tak valid kalau bawa kat mahkamah nih…

  2. drama yang best sebab kena kahwin paksa atas arahan ibu bapa. kui3 😆

  3. rasanya drama gemersik kalbu dan bicara hati lagi best berbanding vanilla coklat nih, hehe

    • gemersik kalbu tak follow sangat. tapi bicara hati memang best!!!

      • gemersikkalbu

        Rugi la siapa tak tgk gemersik kalbu..
        Aku bukan nak cakap apa la.. aku memula malas gak nak layan.. sebab aku kerja jauh balik kul 6 sampai rumah 7.45 jem sumer.. tp lepas aku dah follow gemersik kalbu nie.. aku sampai rumah 7.15 pecut abeh.. pancung sana sini.. semata2 tanak tertinggal episod.. memang addict..like drug..

  4. tak pernah tengoklah citer ni nantila kalau ada sesiapa yang rajin upload citer ni kat youtube bole rojak tengok nanti

  5. terbaik laa citer ni.. sempoi jer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge