Mimpi Rasulullah, Video Pengalaman Dr. Haron Din Bertemu Baginda

Mimpi Rasulullah. Pengalaman Dr. Haron Din Bertemu Mimpi Rasulullah sangat menyentuh perasaan. Untung dapat Mimpi Rasulullah!!!! Agak-agak kita manusia biasa ni boleh ke hah dapat mimpi macam ni. Alah nak juga.

Kalau dulu, mak selalu cakap kalau kita dapat Mimpi Rasulullah, InsyaAllah kita akan dapat masuk syurga. Tak tahulah setakat mana kesahihannya tapi kalau fikir logik. Ada betulnya jugaklah kan. Tengoklah siapa pula yang bermimpi tu. Bukan calang-calang alim ulama.

Layan video pengalaman Dr. Haron Din ni Mimpi Rasulullah buat saya rasa makin sayang dan cintakan rasul kita Nabi Muhammad S.A.W. Penyayangnya baginda pada umat beliau. Beri bantuan dalam mimpi je pun boleh. Ya Allah, sebak wei sebak!!!!

Hmm, kalau cerita lebih-lebih pun tak best. Tak berguna juga. Apa kata korang layan dulu video Dr Haron Din Mimpi Rasulullah dekat bawah ni dulu ok.

Semoga perkongsian video Dr Haron Din Mimpi Rasulullah ni dapat memberi pengajaran kepada semua pembaca diblog saya yang tak seberapa ni. Rasanya dekat Facebook pun sudah ramai yang berkongsi video ni. Kan? Sebarkanlah. Perkara baik. Tak rugi. Salam Jumaat!!

Artikel Popular

  • No Related Posts

17 Thoughts on “Mimpi Rasulullah, Video Pengalaman Dr. Haron Din Bertemu Baginda

  1. Terharu dgr cerita ni…calang2 org boleh mimpi jumpa nabi Muhammad (S.A.W)

  2. bilalah kita dapat bermimpi jumpa Nabi Muhammad saw ye liza…walaupun kita cuma baca kisah tapi kita tetap percaya nabi kita wujud…belum tengok video dah emotional sob sob…

  3. em..insya-Allah. soonnn..

  4. memang yg terpilih je dapat mimpi jumpa Rasululah saw..

  5. sangat terharu….Ya Allah…hebatnya Nabimu…doakn yg kita dpt bertemu nabi…

  6. hanya nabi muhammad sahaja syaitan tak boleh menyamar dalam mimpi,wallahualam

  7. Rindu kami padamu yaa Rasul
    Rindu tiada terkira
    Berabad jarak darimu yaa Rasul
    Seakan dikau di sini

    Cinta ikhlasmu pada manusia
    Bagaikan cahaya syurga
    Dapatkah kami membalas cintamu
    Secara bersahaja

  8. untungnya… !

  9. bukan senang nak dapat mimpi sebegitu

  10. Memang bukan caalang org yg boleh bermimpi jumpa nabi sebegitu sekali. terharu lak Lizz. begitu hikmahnya sakit pun hilang hanya keranan mimpi Nabi tu..

  11. syazwani on February 4, 2012 at 1:37 pm said:

    TERSENTUH HATI SYE LPS LIHAT VIDEO TADI…MOGA2 SY PORN DPT MIMPI YG SEBGITU AMINNNNNNNNN…………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation