Doktor Yang Jadi Juara Masterchef Malaysia Musim Pertama!Hebat!

juara masterchef malaysia

Juara Masterchef Malaysia yang pertama jatuh pada Ezani? Juara Masterchef Malaysia kali ini ialah seorang doktor. Jadi juara Masterchef Malaysia ni, apa kelebihan dia agak-agak korang?

Entahlah, mungkin selepas ini Juara Masterchef Malaysia yang pertama ni iaitu Ezani akan bertukar proffession pula. Hah?? Habislah kalau betul-betul Ezani tak nak jadi doktor selepas menjadi juara ni. hahahaha!!! Tak lah, saya main-main je lah. Wallahualam, itu keputusan Ezani lah kan. Tapi, beruntung lah dia ni. Muda, cantik dan proffession pun bukan calang-calang!

Sebenarnya, saya tak kisah sangat Juara Masterchef Malaysia ni siapa yang gondol sebab saya tak berapa ikut sangat. Cuma, ada jugalah layan. Bukan tak best program ni, oklah tapi mungkin kurang publisiti kot. jadi, tak ramai geng Facebook atau Twitter yang lain. Jadi, kurang lah rasa nak tengok program ni. hehehe!

Apa-apa pun, tahniah pada Juara Masterchef Malaysia musim pertama ini iaitu Ezani. Wahidan tu, not bad juga kreatif cara dia menghias masakan beliau tapi serah saja pada yang pakar. Dah pengetua kata, Ezani yang akan menang malam ni. Jadi, Wahidan kalah lah. Adatlah tu kan? Korang yang minat dengan Ezani, boleh like Facebook Ezani Masterchef Malaysia dan rasanya Ezani ada akaun Twitter kan? Sesiapa yang tahu, bolehlah kongsi dengan pembaca lain.

Tahniah sekali lagi pada Juara Masterchef Malaysia musim pertama!!!! Dapat duit RM100,000 tu pandang-pandanglah kami dekat sini. hahahaha!!! Alhamdulilahm rezeki Ezani.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

9 responses to “Doktor Yang Jadi Juara Masterchef Malaysia Musim Pertama!Hebat!

  1. masa awal-awal kurang best sikit. Tapi dah hujung-hujung tu, baru aku rasa ok sikit.

  2. tahniah utk Ezani. mungkin akan tukar profession bila lebih lumayan kot.

  3. Dah menang juara MasterChef.. lepas ni nak buka klinik gigi
    atau buka rest cik adik Ezani.. hik3..

    To brother Wahidan.. tahniah utk mara separuh akhir.. Mudah2an rezeki makin luas. Ada rezeki buka rest brother…

  4. tahniah kpd Ezani sbb menang, dia boleh tukar bidang la pas ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge