Untung Sampai 4 Angka Sebulan Dengan Sistem Dropship Siapa Tak Nak!

Fenomena Bisnes Dropship Pertama Di Malaysia! Ada sesiapa yang dah pernah dengar ke belum? Kalau belum, tak apa saya akan terangkan di sini. Chewah, ada gaya jadi tukang promote tak? hahaha!!! Benda bagus kite kena kongsi, betul tak?

Dengan hanya yuran bulanan SERENDAH RM20 je, kita dah boleh berniaga dengan Sistem Bisnes Dropship Sinar Niaga ni ok. Kalau kita nak sewa tapak jualan dekat mana-mana kedai, boleh ke dapat kadar serendah ni??? Memang tak lah kan. Huhuhuhu. Lepas tu, Sempena promosi ‘Year End Sales’ (YES) 2011 yang berlangsung sehingga 31 Disember 2011, anda hanya perlu membayar RM120 sahaja untuk permulaan. Jimat RM40!

Kemain murah!!! Rasanya, bila kita beli apa-apa produk pun mesti kita harapkan ada “extra bonus” kan?? (Akulah lah tu.hahahaha!!) So, kalau korang tempah pakej Sinar Niaga ni korang akan dapat bonus!! Apa bonus menarik tu, sila dapatkan di Website Sinar Niaga. Jangan lepaskan peluang maa!!!

fenomena bisnes dropship pertama di Malaysia

Ok, dekat sini saya kongsikan sikit macam mana sistem Sinar Niaga ni akan dijalankan. Senang sangat!! Saya beri contoh promosi melalui Facebook. Korang mesti dah ada facebook kan? Ah, memang senang buat Β bisnes Dropship ni kalau kita dah ada akaun Facebook. Cuma, untuk bagi Β “clear” saya ringkaskan di sini untuk korang.

Pihak penyedia servis dropship akan memberikan anda akses kepada produk dengan harga borong. Sebagai contoh, harga borong sehelai baju ialah RM31.00 + RM7.00 kos penghantaran.

Anda menjual baju tersebut di Facebook dengan harga pasaran yang mampu anda jual. Sebagai contoh, anda menjual baju yang dengan harga pasaran iaitu RM50.00 + RM7.00 kos penghantaran. Pelanggan membuat pembayaran sebanyak RM57.00 kepada anda sedangkan anda hanya perlu membuat pembayaran sebanyak RM38.00 sahaja kepada pihak dropship untuk baju tersebut.

Dalam situasi perbezaan harga inilah keuntungan anda. Dalam contoh yang diberikan, anda berjaya memperolehi untung sebanyak RM57.00 – RM38.00 = RM19.00! Cukup mudah.

Mudah bukan??? Tulis banyak-banyak tapi tak ada bukti pun buang masa kan? Korang boleh teruskan bacaan mengenai Fenomena Bisnes Dropship Pertama di Malaysia ni di website Sinar Niaga. Dekat situ, korang boleh baca testimoni (bukan rekaan ya) oleh mereka yang sudah berjaya BUAT DUIT dengan Bisnes Dropship Sinar Niaga ni.

Dengar cerita Pelajar Sarjana Muda Menjana Pendapatan RM2788 Sebulan!, Saya baca, saya yang rasa nak melompat kegirangan!hahahaha!! SAYA MESTI Daftar Bisnes Dropship ni!!!!

Paling mengujakan, Otai Besar Bisnes Dropship Sinar Niaga ni iaitu Adly Mukhtar telah berkongsi pentas bersama 3 orang speaker lain bagi mengetengahkan idea kreatif masing-masing di APEC Young Entrepreneur Summit (YES) 2011 dalam sesi Creative ArtΒ dan semestinya Pakej Sinar Niaga pun dah dikongsikan bersama. 3 speaker iaitu Datin Seri Tiara Jacquelina (The Secret Life of Nora), Tuan Haji Burhanuddin (Animasi Upin & Ipin) dan Leon Tan (War Of The Worlds : Goliath)

bisnes dropship

Jangan main-main, saya memang YAKIN 100% Bisnes Dropship Sinar Niaga ni akan jadi fenomena yang luar biasa di Malaysia dan tidak lama lagi ke seluruh Asia pulak! Saya memang dah tertarik, jadi tak lama lagi saya sendiri nak join Bisnes Dropship paling mudah ni! 1 Metod bisnes yang mudah bagi mereka yang ada impian nak jadi usahawan Malaysia! Wehoo!!!

Jom ah kita sama-sama menjadi usahawan dengan bantuan Bisnes dropship Sinar Niaga ni. Diulangi, Sempena promosi ‘Year End Sales’ (YES) 2011 yang berlangsung sehingga 31 Disember 2011, cuma perlu bayar RM120 sahaja untuk permulaan. Jimat RM40! Jom Tempah sebelum promosi tamat. wahaha!!

Good luck untuk semua!!!!! Ehem, Gadget Bertuah siapa yang bertuah ya? Perhatian kepada peserta-peserta Gadget Impian by Denaihati. hehehe!!!

Artikel Berkaitan

49 responses to “Untung Sampai 4 Angka Sebulan Dengan Sistem Dropship Siapa Tak Nak!

  1. Aku ada terbaca gak pasal ni kat laman sesawang dorang dan juga subsriber, tapi aku agak was2.. tapi dah ko tulis cam ni, aku pon nak join! heheheh~

    • sebelum ni aku pun was-was. aku tau mende ni lama dah tp mcm baru sangat,takut gak nak order.tapi dlm tempoh yg singkat (aku tau masa raya aritu) aku tgk dah byk produk dlm pajej ni. now, aku pun dah teruja nak tempah.hahaha!!! mana tahu, rezeki kan πŸ˜‰

      jom wei

  2. wah…menarik ni…boleh cuba…

  3. saya memang primitif sikit bab gini liza…lambat percaya

    • if nak involve dalam bisnes, kita kena berani berdepan dengan risiko. saya percaya yg ini sebab adly mukhtar bukan nama baru dalam list usahawan berjaya.aritu siap masuk tv Awani tu!!!! bangga.kikikiki

  4. tu ar…mase aku pi ofis die aritu, die baru balik apec tuh…terkejut aku ofismate diorg bgtaw die baru balik bg talk…fuhhhh…hebat2~

    banggo jadi anok qlate..ekekeke

  5. sedang study pasal sinar niage, lepas tu baru decide..haha

  6. kebanyakan company bagi free je jadi affiliate member dorang kecuali yang bersistem mlm/piramid. tips untuk company yang hebat ialah letakkan limit berapa orang salesperson yang diperlukan supaya kurang persaingan sesama sendiri under company yang sama. Contohnya, hanya 20 orang salesperson/dealer untuk 1 negeri, barulah kurang persaingan dan memberi keuntungan yang banyak untuk company dan konco-konconya.

    semoga sesiapa yang terlibat dengan bisnes sinar niaga dapat win-win situation antara company dan employee/affiliate member. Apa yang penting? Limit! Good luck with the business!

    p/s: Rojak takde fb

    • jangan fokuskan sangat soal sistem affiliate tu. memang ade orang yg hanya nak untung dengan affiliate tp itu xpenting kat sini. sebas mmg pun aff ni kalau tak reti marketing mmg xleh kemana sangat pun.hehhe

      entry ni fokus untuk perkenalkan sinar niaga pada mereka yg belum tahu tentang sistem mudah ni. sistem macam ni dah biasa dekat luar negara tp baru dekat Malaysia. seronok jg kalau kita dapat jadi antara yg terawal gunakannya πŸ˜‰

      eh nape xder fb?baru nk add.kikikiki

  7. hehe..kalau kena caranya..memang leh buat duit kaw-kaw punya.

  8. Teringin nak sertai… tunggu balik Malaysia dulu agaknya.

    Ok, saya agak lemah dalam bab promosi barang.

  9. wow hebat.. mcm raser nak daftar je…
    patutnya dia bagi free la pendaftarannya..
    mesti ramai akan join…

    p/s: komen cik liza kat petuaemak.com hari tu masuk kat spam le.. nasib baik perasan… πŸ˜€

  10. nice..menggalakkan keusahawanan..

    tapi kot mana pon kena bendung jugak..kalau tak nanti bersepah usahawan lebih dari pembeli..keke

  11. wahh..4 angka..dasatnya benda ni ye.. πŸ™‚

  12. macam best je bende ni.. rasa nk join jugak lah.. πŸ˜€

  13. adly mukhtar memang boleh dipercayai, bila baca entry ko ni liza, aku rasa nk masuk la plak, jap aku baca info dulu kat sinar niaga tuh

  14. elok sangat la tu. aku ada projek nak join benda nih. Tapi bukan tahun ni. Mungkin tahun depan. hoho..

  15. Kalau best,memang wajib join ni

  16. sekarang ni adalah dunia menjual ‘idea’ . ‘idea’ siapa yang balik baik, dia akan kaya raya.

  17. wah dah guna sinar niaga nampaknya. berbaloi tak? tengah fikir2 gak ni nak guna sinar niaga

  18. menarik la sistem ni, Liza dah join ke?

  19. Join jangan tak join..masa semakin suntuk. Sinar niaga antara platform dropship terbaik setakat ini di Malaysia.

  20. dh join ke? cemana? best x?

  21. Halo
    saya mau menawarkan kerjasama dalam bentuk sistem dropship kalo mau ?

  22. salam sdri liza, program dropship ini ada lagi ker dgn sinarniaga..kenapa kena bayar pula ya..tq for the info. kalau boleh tulislah program dorposhp china yg best dan trusted ok liza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge