Tarikh Keputusan PMR 2011 Diumumkan

tarikh keputusan pmr 2011

Tarikh Keputusan PMR 2011 diumumkan dalam bulan Disember. Cuma, Tarikh Keputusan PMR 2011 iaitu 22 atau 23 Disember 2011 je yang kita masih tak tahu. Saya cuba cari informasi tentang Tarikh Keputusan PMR 2011 yang sebenar tapi hampalah pulak.

Blog Ohcikgu dan blog Cerita Cikgu Sekolah pun tak pasti samada Tarikh Keputusan PMR 2011 keluar pada 22 atau 23 Disember 2011. hahaha!! Hah, macam mana tu? Saya berdebar juga sebab ada anak saudara yang ambil Peperiksaan Menengah Rendah tahun ni. Muda-mudahan dapat keputusan yang baiklah.

Tapi, kalau masa Tarikh Keputusan PMR 2011 keluar dan keputusan tak baik sangat pun tak apa. Kalau sudah usaha dan cuba sedaya mungkin. Kita nak buat macam mana kan? Mungkin bukan rezeki adik-adik ni nak dapat keputusan peperiksaan yang baik. Dunia belum kiamat, jadi jangan berputus asa.

Saya baca diblog Cerita Cikgu Sekolah, katanya cikgu-cikgu akan pening ya bila ramai yang tanya bila Tarikh Keputusan PMR 2011 yang sebenar akan keluar. hahaha!!! Sabarlah ya cikgu sekolah. hehehe. Besar tanggungjawab jadi cikgu ni kan? Semoga hidup cikgu dirahmati selalu ya. Hmm, boleh saya tanya, bila keputusan peperiksaan keluar?kikikiki!!

Apa-apapun, kita kena tunggu pengumuman rasmi tentang Tarikh Keputusan PMR 2011 yang sebenar lah nanti. Nanti, kalau dah tahu. InsyaAllah saya akan update lagi entry ni. Kalau ada cikgu-cikgu yang lagi hebat, dah tahu tarikh sebenar tu. kongsi-kongsilah dengan kami di sini. wehooo!!!!

Baca entry berkaitan Permohonan MRSM 2012 secara online dan koleksi soalan percubaan PMR 2011 (print untuk tahun depan.hahaha!) ok. Klik ke pada link tu. Akhir kata, selamat menanti Tarikh Keputusan PMR 2011 dengan tabah setabahnya ya adik-adik tersayang!!!!

Artikel Berkaitan

Posted in Artikel, Review

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Permalink 26 Comments

26 responses to “Tarikh Keputusan PMR 2011 Diumumkan

  1. xsabar nak tunggu…adik bongsu ku amik PMR…

  2. Cik Una Pencen

    rasanya hari khamis 22hb.
    dlm pengalaman 2 tahun kebelakangan ni selalunya khamis merupakan tarikh pengumuman, UPSR pun 17hb Khamis. thn lepas pun sama dua2 exam upsr dan pmr hari khamis. nak lepas cuti hari natal rasanya tak kot..dah lama sangat tu..:)hari tu SPM 2010 pun sama juga. hari khamis ..:)

  3. biasanya hujung tahun kan?

  4. selamat berjaya kepada yang berkenaan

  5. ikut pengalaman tahun lepas 23 hb hari khamis, tahun ni hari khamis jatuh 22hb…maybe khamis kot sebab jumaat tak strategik org nak pergi solat jumaat…

  6. takut.takut. gudluck for those yang nak amek result nanti (:

  7. hehe cabaran menjadi cikgu bukan mudah, kami pun kena pergi sekolah lagi kena jaga SPM, rasanya tahun ni PMR ramai yang dapat banyak A..:)

  8. dari apa yang saya jangkakan memang keluar 23hb disember nanti.biasanya keluar sebelum krismas.hari khamis tu memang sesuai benar la… 🙂

  9. takpe pmr tu untuk saje2 test je. yang paling penting bila dah habis usia remaja dan masuk usia dewasa masa tu baru terasa betapa mencabarnya dunia ni

  10. em. kalau tak 22, 23. Paling teruk pun, 24 atau 25 disember ni. Antara 4 tarikh ni la. Tak lari mana punya. hehe..

  11. semoga semuanya berjaya dengan cemerlang

  12. shah

    PMR je? pasal Result SPM 2011 takde ke? haha saja tanya soalan maut tu. adoii hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge