Menarik Design Toyota Vios 1.5G Limited

Toyota Vios 1.5G Limited serious smart sangat ok! Bukan saya pemilik kereta baru Toyota Vios ni. saya tukang menyibuk je. wahahaha!!! Design Toyota Vios 1.5G Limited milik abang saya memang menarik. Tak tipu.

Sebenarnya, kereta Toyota Vios 1.5G Limited ni dah lama juga keluar. Kalau tidak silap saya, bukan Jun 2011. Kiranya, abang saya ni pun kira terlambat jugalah dapat merasa. Sebelum ni, dia memang guna kereta Vios tapi saja nak tukar sebab faham-faham jelah. Kereta kalau “peram” lama-lama pun bukan nilainya bertambah.

Jadi, abang saya ambik keputusan jual dan ambil pula Toyota Vios 1.5G Limited ni. Wooo, memang smart lah design dia. Tapi, gambar dibawah ni saya cuma pinjam dari blog Malik Torpedo je sebab macam jakunlah pulak saya nak terhegeh-hegeh nak ambil gambar kereta baru abang saya kan? hahahaha!!!

Vios G Limited 2011

Design Toyota Vios 1.5G Limited yang menarik!!!

Vios G Limited 2011

Design dalam Toyota Vios 1.5G Limited ni pun smart juga

Vios G Limited 2011

Yang ini merupakan part Design Toyota Vios 1.5G Limited yang paling saya suka. wahahaha!!! LIMITED ok LIMITED.

Hmm, ada Tan Sri yang kaya raya macam dalam Drama Karma tak yang boleh belanja saya kereta Toyota Vios 1.5G Limited?? hahahaha!! Tak nak lah, saya tak nak jadi perempuan yang menutup aurat tapi hati jahat dok kerja kikis harta orang je.weeeee. InsyaAllah, ada rezeki dapatlah kereta BMW seketul.hahaha!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

24 responses to “Menarik Design Toyota Vios 1.5G Limited

  1. Design dashboard dalam tu memang cantik dan luas,senang nak kawal

  2. berapa anggaran harga ni? semartttt gak eh…hehe

  3. kenderaan jepun ni memang terbaik dari segi designnya

  4. nak angkat sebijik la nanti..

  5. dulu aku tengok iklan bekenan jugak
    tapi tak jumpa yang kat jalan nak belek-belek

  6. awat cun sangat ! huhu ,tapi rekaan toyota memang semua cun pun .kan ?

  7. ayah saya baru je tempah kelmarin tapi tak pasti la yang limited atau biasa, tak ikut dia p tempah pun hehe. insha Allah sebulan lagi sampai la kot

  8. ko tempah la weh. duit innity ko kan lagi banyak dari aku. haha..

  9. design dalam dashboard tu dh smart dh cuma xberapa prefer speedometer kt tgh2.

  10. berape puluh ribu harga dia ni??

  11. ni kuar vios limited nih musti tahun depan kuar vios versi baru pula 8)

  12. saya x pakai vios, tp pernah bawak yg auto, memang best la kereta ni, power

  13. toyota vios memang cantik. kalau make up lagi cun.

  14. Jas

    2 atau 3 tahun akan ada model baru pula. tapi vios memang bagus. murah lagi.

  15. tak mampu lagi nak beli vios. hoho..

  16. mmg bergaya la toyota vios terbaru nie..

    p/s: kalo ada tauke balak baca blog nie.. mesti cik liza dpt sebijik keta nie…he.he.he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge