Live Gerhana Bulan Penuh Malam 10 Disember 2011

Live Gerhana Bulan Penuh Malam 10 Disember 2011

Live Gerhana Bulan Penuh Malam 10 Disember 2011 dari perkarangan rumah saya. Harap Gerhana Bulan Penuh Malam 10 Disember 2011 ini lama sikit. hehehehe!!! Gambar Gerhana Bulan Penuh Malam saya snap guna handphone je. Ya Allah, cantik ciptaan Allah S.W.T ni!!!

Kalau ikut blog Umarfaruq, ada Video Live Gerhana Bulan Penuh Malam 10 Disember 2011 ni tapi entah saya cuba tengok video tak ada apa-apa pula. Internet rumah saya tak ok agaknya. Itu yang terus keluar rumah dah snap! hahahaha!! Bersemangat ok tadi keluar rumah. Cantik sebab bulan memang jelas nampak penuh.

Alhamdulilah, saya dah selamat mendirikan solat Gerhana Bulan selepas solat maghrib tadi. Kalau korang belum buat lagi, masih sempat rasanya sebab gerhana kali ini agak lama juga tempohnya. Doa lebih sikit, mudah-mudahan dimakbulkan. Amin. Enjoy tengok Live Gerhana Bulan Penuh Malam 10 Disember 2011

Artikel Berkaitan

16 responses to “Live Gerhana Bulan Penuh Malam 10 Disember 2011

  1. Internet sy pun tak ok ni.. Dari tadi gelap je tengok.. haha..

  2. klang hujan kot jadi bulan tak muncul la liza…berulang alik cari bulan tak jumpa…siap sampai jalan raya depan rumah tak pula muncul…mendung kot…

  3. malam tadi pun sempat juger shot eclipse dari lepas isyak – 10 malam
    SubhanAllah… memang cantik..

  4. Semalam ada kenduri, terlupa aku nak tgk..~

  5. mmg cantik bersinar gerhana bulannya…
    saya dapat tengok separuh sahaja…
    tqvm cik liza atas gambar tu.. 😀

  6. terlambatlah tau info ni..dah tak dapat tengok secara live

  7. cuma sempat gerhana bulan di KLCC je

  8. sabtu ritu aku tido lepas maghrib straight sampai lepas subuh..apa pon tak dapat..haha

  9. rugi plak bila terlepas tak dapat ambil gambar tu..

  10. terlepas tgk
    tgk gmbr org snap ja la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge