Keputusan Maharaja Lawak Mega Final Malam Ini

keputusan Maharaja Lawak Mega final

Keputusan Maharaja Lawak Mega Final akan diketahui malam ini, Tak sabar tunggu Keputusan Maharaja Lawak Mega Final!!! Agak-agak siapa pemenang Maharaja Lawak Mega Final ya? Saya rasa Boboi!!!

Hamboi, kemain. Nak Boboi je menang jadi juara untuk Keputusan Maharaja Lawak Mega Final malam ini. hahahaha!!! Jujurnya, pada saya Boboi tak adalah konsisten sangat lawak mereka tu cuma mungkin sebab populariti Afdlin dan Harun Salim Bachik membantu juga agaknya. Tapi, kadang-kadang bila lawak menjadi tu, rasa terbelitlah juga usus tahan gelak. hahahaha!!

Malam ini, Maharaja Lawak Mega Final akan menyaksikan 4 kumpulan yang akan bersaing iaitu Osbon, Saehu, Boboi dan Syok. Tapi, kalau pilihan saya. Saya akan pilih Boboi atau Saehu sahaja!!! Dua kumpulan ini bolehlah tahan lawak masing-masing. Yang lagi 2 kumpulan ni best juga tapi pada saya lawak tak konsisten sangat. Kadang-kadang menjadi, kadang-kadang hampeh. huhuhu

Jadi, kita sama-sama lah tunggu Keputusan Maharaja Lawak Mega Final malam ini ya. Rasanya, korang boleh juga tengok live streaming Maharaja Lawak Mega Final. Tapi, saya tak pastilah betul ke tidak link ni valid. Tapi, boleh cubalah kalau nak. hehehe!!! Kepada yang bertanding, selamat berlawak sakan!!!!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

10 responses to “Keputusan Maharaja Lawak Mega Final Malam Ini

  1. confirm xsempat nak tengok live. boboi pilihan hati…he he

  2. bagi aku, boboi dan osbon juara malam ni. Takde beza sangat. 🙂

  3. boboi la best sebab ada afdlin shauki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge