Beli Online Barangan Pilihan Anda Dengan Mudah

sinar niaga
Beli Online Barangan Muslim pilihan korang dengan mudah sekarang. Kaedah beli online barangan keperluan sekarang ni bukan perkara baru pun sebenarnya. Alhamdulilah, saya dah boleh berniaga dengan mudah dengan adanya Lizarazak Online Shopping Mall ni. hehehehe!!!

Terima kasih kepada pemilik Sinar Niaga yang berjaya buat sistem dropship ini untuk memudahkan urusan jual beli. Kalau ada kemahiran menggunakan internet, kenapa kita mesti buang masa dengan perkara yang sia-sia kan? Lebih baik ambil peluang untuk cari duit tambahan. Mana tahu rezeki saya murah dengan bisnes Online Shopping Mall ni pulak. Ngeh!

Kalau korang nak beli online barangan muslim, bolehlah layari ke Lizarazak Online Shopping Mall dan tengok mana yang korang minat nak beli. Tapi, untuk pembaca blog ini (nasiblah siapa yang tak baca ni.hahahaha) harga yang dipaparkan dekat kedai online saya tu masih boleh dikurangkan. Korang cuma perlu email saya di lizarazak84[at]gmail.com dan beritahu kod produk yang korang berkenan tu.

Alhamdulilah, baru 2 hari saya buka Lizarazak Online Shopping Mall, dah ada yang berminat nak beli Al-Quran Digital M900A. InsyaAllah, setiap keuntungan daripada hasil jualan produk-produk saya ni. Saya akan “asingkan” 10% daripadanya dan simpan. Saya akan letak duit tu dalam Tabung Akhirat. Bila perlu, bolehlah kita dermakan saja duit terkumpul tu dekat mana-mana masjid atau mereka yang memerlukan. Doakan saya please!

Kepada korang yang masih ragu-ragu dengan sistem dropship Sinar Niaga ni, bolehlah baca entry lepas yang saya dah huraikan dengan panjang lebar pasal konsep dropship ni. Dengar cerita, dah ada yang nak join berniaga. Yay!!!!! Semoga berjaya untuk semua ya. Sesungguhnya 9/10 rezeki datangnya dari perniagaan. Selamat bershopping!

p/s: Kedai Online saya ni hanya jual barangan Muslim. Kalau nak beli baju yang havoc-havoc atau barangan lain, korang salah tempat nanti. Kedai saya tak ada jual semua tu. Kedai orang lain mungkin ada.hehehehe

Artikel Berkaitan

34 responses to “Beli Online Barangan Pilihan Anda Dengan Mudah

  1. Alhamdulillah.. ck liza kita dah mula meniaga..
    semoga maju jaya.. Niat utk subangan akhirat
    tuh dah besar pahalanya…. Gd luck dear

  2. saya dah tgk kedai online Liza ni, menarik, tp tak jumpa mcm mana cara pembayaran ye.

  3. wah sudah ada shopping mall anline…tahniah liza razak…

  4. mel

    fuyoo…harap bagi diskaun sket..hehe

  5. nanti dah kaya jangan lupa kan aku..haha

  6. Baguslah…. satu usaha yg baik…

  7. terbaik. dh ramai yang mula meniaga dengan sinar niaga. memang platform yang bagus sebenarnya.

  8. setat dah dia..setat dahh..

  9. semoga success dalam bisnes online!

  10. pehh..dah ada kedai..selamat maju jaya..

  11. errr aku ingat post ini ko nak promote mudah.my. “Beli barang dengan Mudah” -.- hohoho

  12. best bila tgk benda ni berjalan

  13. tahniah dah bukak kedai online baru …
    sy pun dah biasa buat dropship ni tp medium lain ..gune kedai FB jer … mmg menguntungkan 😉

    insyaAllah nk join sinarmall ni jugak ..tgh YES kan .. 😉

  14. Oh nie yg sinarniaga tu.. ya..
    mmg cantik mall dia…
    good luck cik lizz….
    nanti byk la duit masyuk tu..
    jgn lupa belanja saya… 😀
    nie yg terasa nak join je…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge