(WW) Rahsia Koleksi Buku Peribadi Untuk Menjadi Blogger Yang Berjaya

Rahsia Koleksi Buku Peribadi Untuk Menjadi Blogger Yang Berjaya

WW – Wordless Wednesday (maaf kali ini tetap ada penerangan.hahahaha!)

Tajuk Rahsia Koleksi Buku Peribadi Untuk Menjadi Blogger Yang Berjaya :

Mudahnya Bisnes Dengan Forum Online

Urus Sendiri SOHO Anda

Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar

Keajaiban Bisnes Internet Dalam Masa 8 Β Hari

Internet Marketing Dengan Facebook, myspace dan Twitter

p/s: Agak-agak korang perlukan review untuk Rahsia Koleksi Buku Peribadi Untuk Menjadi Blogger Yang Berjaya ini ke tidak? Majoriti jawab perlu, saya akan review satu persatu buku ini, kalau sikit sangat yang nak…tak perlulah. hahaha! Selamat menjadi blogger yang berjaya!

Artikel Berkaitan

33 responses to “(WW) Rahsia Koleksi Buku Peribadi Untuk Menjadi Blogger Yang Berjaya

  1. review la..sedap sikit nak buat guide kalau nak beli nanti..

  2. satu dah baca,yg lain belum.haa alasan kukuh untuk direview buku2 lain tu πŸ˜€

  3. aku nak tau yang SOHO tu je.. ko beli online ke offline? haha

  4. Bagusnya.. rajin ko membaca Liza ye… memang nak buat buat SOHO nie kena ade ilmu gak, walaupun nampak nipis nipis mesti dah habis baca

  5. dah boleh bk library nie. hehehe. sy pun ada sikit2 utk bahan bacaan sendiri dan sumber motivasi diri.

  6. duk cari-cari gak apa buku nak baca untuk blogging.. terima kasih berkongsi.. saya beli ok lah,baca tu kurang sikit.. tapi kalau benda yang kita minat ok je rasanya.. πŸ˜‰

  7. Banyaknya Lizz.. copy satu mali.. wa kasi angpow mau.. hik3..

    Kalau dah baca kongsi2 ler dgn kita2 kat sini.. Pahala besor

  8. Buku saja pun kadang-kadang tak berguna kalau tindakan tak ada. So do it. πŸ™‚

  9. reviewla liza…sorang baca semua dapat ilmu sekaligus…kalau rajin nak review blog jangan lupa review blog saya sekali ek…nak tumpang ilmu juga

    • terfikir juga nak review blog atau mungkin nak offer win-win situation. review alexa blog. siapa sudi review blog saya, saya akan review akexa blog dia juga.tapi bari rancang jelah πŸ˜‰

  10. semakin ramai jutawan internet lepas ni πŸ˜€

  11. lizz..review la..mana tau kot tetiba hati aku terbuka nak beli buku2 ni..hehe

    p/s:skali tgok macam bulu latihan spm la.hahaha

  12. review la review.
    mana tau review tu boleh menarik perhatian pembaca blog ni untuk beli ke hahaha

  13. aku ada banyak beli buku. habis baca..entah mana aku letak. bersepah dalam kereta. huhu..teruk tol aku nih..

  14. sila review :D. Dah beli banyak ebook juga. In case nak beli buku fizikal, boleh consider lepas baca review.

  15. review je nak juga tahu , ni betul2 bersemnagat nk berjaya ni ye liza..

  16. Patut la Kak Liza kita berjaya!!!

    Gitu mcm2 buku ada…
    Bagusnyaaaa. ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge