Video Nazmi Faiz Menjaringkan Gol Kelayakan Olimpik Malaysia vs Bahrain

Video Nazmi Faiz Menjaringkan Gol Kelayakan Olimpik Malaysia vs Bahrain. Nazmi Faiz guna kaki kiri memang stylo habis. Video Nazmi Faiz Menjaringkan Gol ni harapnya boleh ubatkan kekecewaan Malaysia setelah kalah dengan Bahrain.

Amacam Video Nazmi Faiz Menjaringkan Gol Kelayakan Olimpik Malaysia vs Bahrain ni? Betul tak stylo? Tak padan betul si Nazmi ni, padanlah ramai perempuan suka. hahaha!! Masa mula-mula, saya pandang tak pandang juga dengan beliau tapi memang ta dapat dinafikanlah. Nazmi Faiz ni ada kebolehan.

Kiranya tak sia-sialah masukkan beliau untuk game ni. Video Nazmi Faiz Menjaringkan Gol Kelayakan Olimpik Malaysia vs Bahrain sudah membuktikannya, cuma tak ada rezeki untuk Malaysia menang malam tadi. Kemenangan berpihak pada Bahrain dengan 3 mata manakala Malaysia cuma boleh berbangga dengan 2.

Bukan rezeki kita. Harap korang janganlah mengutuk-ngutuk pasukan Harimau Malaya kita tu. Adatlah dala perlawanan kan? Kalau asyik nak menang je pun susahlah. Macam tak logik pulak nanti. Apa-apapun, layan jelah Video Nazmi Faiz Menjaringkan Gol Kelayakan Olimpik Malaysia vs Bahrain!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

19 responses to “Video Nazmi Faiz Menjaringkan Gol Kelayakan Olimpik Malaysia vs Bahrain

  1. apa yang pentik skuad pelapis sudah nampak taring dan kewujudannya memberi impak positif untuk malaysia terus maju dalam bolasepak antarabangsa

  2. saya pun ta pasti kenapa nazmi faiz keluar padang maybe kejang kot…lepas keluar je terus kucar kacir jadinya….

  3. time ni memang seronok sakan. Cuba tengok masa selepas gol ketiga..semua dok senyap..yang balik awal pun ada..huhu..

  4. serius bola nazmi cantik, sedih juga bila kalah sebab kita dari awal dah leading dah, tp xpa, sebab bila lihat balik malaysia sudah ada banyak peningkatan

  5. alhamdulillah… Yg penting msia gol 2 dan terawal.
    Cuma kesilapannya 3 pemain bagus cedera dan keluar.
    Tahniah utk harimau..

  6. Cantik juga goal budak ni eik.. shah masa ni x sempat tgk… Bagus la budak muda yg bakal jadi pelapis… 😀 ..

  7. huhu .. terbaik giler abg tu 😀

  8. Haz

    nazmi mmg baik la main smlm..

  9. yas

    Harimau Malaya keletihan barangkali…tambah pula dgn ramai player utama yg cedera…bukan rezeki utk kita malam tu.
    Kita mesti teruskan support team kita…siapa lagi yg nak sokong kalau bukan kita sendiri…

  10. cantik siot..sayang giler aku xtgok match ni..keje lor..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge