Tonton Drama Sanggul Beracun Online – Drama Terbaik Anugerah Skrin 2011

Drama Sanggul Beracun, drama terbaik bagi Anugerah Skrin 2011. Nak download drama sanggul beracun ni tapi semua dah deleted. Jadi, drama sanggul beracun ni hanya boleh ditonton secara online saja. Ok, boleh sedih! hahahaha!

Laju betul tv3 tutup server diorang kan? Tak nak bagi orang download drama sanggul beracun ni tapi tak apalah. Oleh kerana malam ni internet agak bermaruah, jadi marilah kita layan di youtube saja. Nak juga saya tonton drama terbaik ni. Kalau tak best siaplah. kahkahkahkah!!!

Link tonton drama sanggul beracun ni saya dapat daripada website movie film video tv Malaysia sebenarnya. Boleh tahan lajulah jugak. Tapi, sebelum tu, untuk memudahkan korang nak untuk faham jalan cerita. Saya sertakan sekali sinopsis ringkas drama ni ok. Sebenarnya saya sendiri yang nak baca. wakakaka!!

SINOPSIS SANGGUL BERACUN
Sanggul Beracun digarap berdasarkan mitos Siti Aminah yang popular di kalangan orang Johor.

“Ini bukan cerita seram atau apa, tapi cerita ini berdasarkan penderitaan Siti Aminah yang ditinggalkan oleh ibunya yang malu untuk mengaku mempunyai anak.

“Siti Aminah dibesarkan oleh bapa yang akhirnya meninggal dunia. Sejak itulah dia hidup sendirian dan menempuh semua cabaran.

“Apabila menjadi cantik, dia tidak takbur cuma dia tidak sabar untuk menamatkan syarat yang ditetapkan,” ungkai Erra tentang perjalanan cerita Sanggul Beracun

credit to: pereka cerita

Link tonton drama sanggul beracun:

PART 1

PART 2

PART 3

PART 4

PART 5

PART 6

PART 7

Artikel Berkaitan

8 responses to “Tonton Drama Sanggul Beracun Online – Drama Terbaik Anugerah Skrin 2011

  1. hoho..mesti ramai tak tengok drama ni kan..

  2. time cuti ni boleh layan la sanggul beracun nih 😀

  3. Hehe dah menang baru nak tengok. saya pon nak tgk sbb x pernah tgk hahaha

  4. wohooo,line cantik boleh sedut ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge