Mahu Samsung Galaxy Tab 10.1 Untuk Menjadi Blogger Yang Berjaya – Sticky Post

Design Samsung Galaxy Tab 10.1 memang sangat mengujakan saya, kalaulah dapat Samsung Galaxy Tab 10.1 ni memang saya bersyukur sangat. Al-maklum, nak beli sendiri Samsung galaxy Tab 10.1 ni memang jujurnya saya tak mampu. Kesian kan dekat anak yatim ni?

hehehehe! Tolong baca ayat kesian tu. hahahahaha! Ok, tak baik menipu orang. Memang saya tulis entry khas ni untuk “meminta” simpati korang, pembaca setia blog saya ni untuk bantu saya merasa pegang Samsung Galaxy Tab 10.1 idaman saya. teringin sangat saya nak miliki gadget hebat ni.

Kenapa saya nak sangat Samsung Galaxy Tab 10.1 ni? Ok, banyak sebabnya tapi untuk Contest Gadget Impian ini, saya cuma sebutkan beberapa sebab yang saya rasa berkait rapat dengan keperluan gadget idaman saya ni untuk membantu saya menjalankan tanggungjawab sebagai blogger.

Lihat saja design Samsung Galaxy Tab 10.1 di bawah ini? Cantik dan menarik bukan? Cuba bayangkan saya menang Contest Gadget Impian ini. Aduh, seronoknya!!! Mesti dapat memudahkan kerja saya untuk sentiasa entry blog ini lebih kerap tanpa kekangan. Iyalah, dengan size yang sangat sesuai untuk saya menaip entry…tak mungkin saya ada alasan untuk TIDAK UPDATE BLOG. hehehehe!!!

Ok, lagi. Kenapa saya nak sangat menang Contest Gadget Impian ini dan dapat merasa pegang Samsung Galaxy Tab 10.1. Sebenarnya, saya memang “geram” sangat dengan kenipisan gadget pilihan saya ni!!! Nipis ok nipis!! Sebagai blogger yang ingin menjadi blogger yang berjaya, saya nak sangat ada gadget ini untuk pastikan saya boleh mencari info tentang blog di mana-mana saja dengan tiada alasan “TAK BOLEH BAWAK LAPTOP SEBAB BERAT” hahahaha!!! So, please bantu saya dapatkan gadget ini 😛

Cukup tak 2 sebab kenapa saya nak sangat menang Contest Gadget Impian untuk dapatkan  Samsung Galaxy Tab 10.1 ni? Alah, tak cukup? Jadi, saya kena berikan lagi sebab? ok, tak apa. Ini adalah sebab ke 3, hahaha!!! Tengok gambar di bawah. Korang rasa teruja tak kalau dapat pegang, ulit-ulit gadget macam ni?? hello, best ok!!! Stylo sangat, nipis-nipis pun tapi banyak features yang aummm!!!!

Antara features yang ada pada Samsung Galaxy Tab 10.1 yang buat saya teruja sangat untuk milikinya ialah better design, better screen, better home screen, better multi tasking (ini feature paling saya suka!!!!), better web browsing dan untuk features yang lain korang boleh tengok di website Samsung ok.

Memang banyak sebenarnya sebab yang buat saya teringin sangat nak menang contest Gadget Impian oleh Denaihati ini. Kalau korang tak kisah, saya berbesar hati sangat kalau korang dapat bantu saya untuk promote entry saya ini kepada yang lain. Setiap satu klik button RETWEET, FB like dan Google + 1 dikira satu markah tau, dan kalau korang komen dekat entry ni pula setiap 1 komen dikira 1 markah. Harap dapat membantu.hehehe!

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti, Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak“.

Artikel Berkaitan

74 responses to “Mahu Samsung Galaxy Tab 10.1 Untuk Menjadi Blogger Yang Berjaya – Sticky Post

  1. i will helping u to klik mana yg patutlah.. Wish u luck..

    pssttt.. kalau menang kita belah dua.. amacam… har3…

    • terima kasih banyak untuk niat baik dan terselindung tu.wakakaka!!! alah,tolong ikhlas pahala banyak woo.hahaha

      insyaAllah kalau ade rezeki lebih, boleh buat contest canggih2 camni 😉

  2. bnyknya button kat bawah tu.. x tau nak pilih mana.. hahahahaha.. :p semoga berjaya.. lizz kompem lepas punye. haha…

    • jangan tengok dekat bawah, button yang diperlukan untuk contest ini semua ade dekat bahagian tepi kiri entry dan Google +1 ada dekat atas entry.wahahahaha!!!

      eh join jugak kan? kita tolong sesama lah.hikhikhik

  3. wahaha yg penting free kan , good luck!

  4. nak separuh hadiah kalau dapat!

    #gurauje

    haha all the best 😀

  5. nipis macam papan..ringan pun ringan..lagi la senang nak bawa ke mana-mana kan..

  6. saya sokong liza…caiyok2

  7. ramai gak yang mintak tab nie..semoga berjaya yer..

  8. pencarian 102 blogger lain untuk saling bantu-membantu. hehe jangan lupa saya juga ye cik liza 🙂

  9. Liza..nanti menang kasi aku satu tahu…
    aku nak bwk pg keje..keh3…

    • eeeee, menang 1 pastu nak bagi dia 1. banyak cantik.wahahaha!!! dah lah selalu ponteng keje,okbye!!kahkahkah

      nnti tolong buat apa yang patut eh. kata kawan.wahahahhaa

  10. Antara Samsung Galaxy Tab 10.1 dengan Samsung Galaxy Tab 7.7 ada dia punya cip pemprosessan dia.. >___<

  11. nik

    semoga berjaya wahai cik lizarazak!:)tweet sekali..hohoho

  12. wah.citarasa kita sama la..ct klik dah mana patut. wish u luck.semoga kita antara yang tersenarai dalam top 5…jemputla datang ke blog ct pula. =)

  13. Salam, wahhhh menarik
    good luck hihihi 😀

  14. Galaxy Tab memang idaman hati… Moga menang.

  15. tringin nak pakai satu.. goodluck ya 😀

  16. Gudluck 🙂

    Dah Like…dah Tweet…dah Google+ 🙂

  17. insyaalah…ade rezeki boleh menang…

  18. aku harap korang menang sebab dah penat-penat wat artikel dan promosi sana-sini. Hoho.. 🙂

  19. ekekeke nmpknya keje shah k blog kawan2 sume buat mende sama. Support2 button tu jalankan kewajpan sbg kwn haha. Anyway good luck yea lizz!! idaman gak ni hmmm

    • itulah, yang syoknyer bila dah ramai sangat yang join.. macam kebarangkalian nk menang rendah cuz kureng sket bab2 nk srh org like2 semua ni tapi fun juga support kengkawan 😉

  20. menang share dengan saya ye

  21. Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana berjaya menjadi peserta Contest Gadget Impian peringkat 1 dan semoga berjaya. berusaha, berdoa dan bertawakal kepada Allah s.w.t. insyaAllah.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

  22. semoga tuan blog akan mencapai impian untuk memiliki gajet yg diidamkan tersebut.

  23. dah LIKE dan G+ tanda sokongan…semoga berjaya

  24. gadget impian kita sama… Good luck yer… dh klik mana yg patut…

  25. datang kembali bagi sokongan moral..rasa down dah ni tengok markah peserta2 lain ni..hehe

  26. datang support lizz untuk hari ini pulak..

  27. hye datang dari contest denaihati…
    jemput2 datang, komen2, and like2 sini ye 🙂 |DenaiHati Impian Menjadi Kenyataan|

  28. kakyong dtg support di hari terkahir.. RT sudah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge