Live Streaming Malaysia vs Indonesia Final Sea Games 2011 – Lagu Ini Menyatukan Kita

Live Streaming Malaysia vs Indonesia Final Sea Games 2011 boleh disaksikan di Astro Arena 801 dan RTM 1 malam ini. Perlawanan Malaysia vs Indonesia Final Sea Games 2011 boleh juga diikuti melalui Twitter dengan hashtag #Malaysia atau #Indonesia. Good luck Harimau Malaya untuk Malaysia vs Indonesia Final Sea Games 2011 malam ini!

Saya yakin, entry rata-rata bloggers hari ini adalah sama berkenaan Live Streaming Malaysia vs Indonesia Final Sea Games 2011 ni. Saya ambil cara lain saja. Tak apalah tak dapat trafik pun. hehehe!! Tapi, kalau dapat saya suka lompat-lompat! Boleh naikkan earnings Innity! hahahaha!!

Saya selitkan video menarik ini di dalam entry Live Streaming Malaysia vs Indonesia Final Sea Games 2011 untuk tujuan mencari penyatuan antara umat Islam Malaysia mahupun Indonesia. Video Youtube  Shollu Ala Muhammad hasil gambungan mantap Opick dan FLO ini sangat menyedarkan saya, sia-sia saja bergaduh untuk hal kecil di dunia ini.

Good luck Harimau Malaya untuk Malaysia vs Indonesia Final Sea Games 2011 malam ini! berjuang sehabis mungkin, tapi jangan lupa berdoa dalam solat. InsyaAllah Allah akan beri bantuan untuk Malaysia! Amin.

Artikel Berkaitan

8 responses to “Live Streaming Malaysia vs Indonesia Final Sea Games 2011 – Lagu Ini Menyatukan Kita

  1. Hahaha, memang ramai yang wat entri pasal final ni. Apa pun, sokongan padu tetap di berikan walaupun melihat dari jauh. Gemuruh suara untuk Team Malaysia. Yang utama, semangat kesukanan diutamakan.

  2. apa yang pasti, semua pemain Malaysia kacak malam ni. Tahniah pada mereka semua. Malam ni..tidur dalam kapal terbang khas airasia. Malam lusa..lawan Syria plakk. hoho..

    penat dok aku menjerit dengan mak aku tadi. haha..

  3. liza…harimau muda Malaysia pulang dengan emas…alhamdulillah

  4. harimau muda semalam sudah menunjukkan taring hehe..tahniah malaysia..walaupun penyokong sana kuat memboooo tapi emosi dan jiwa pasukan kita tetap tak goyah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge