Contest Gadget Impian Anjuran Blog Denaihati

Contest Gadget Impian oleh Denaihati sudah bermula. Contest Gadget Impian ini kiranya contest penutup tirai tahun 2011. Tak sabar pulak saya nak mulakan contest Gadget Impian ni sebab memang dah lama tunggu ni. Harap, tak susah sangatlah contest ni.hahahaha!!!!

Tapi, tak mungkin mudah sebab hadiah pun mesti hebat kan? Kata contest Gadget Impian!!! Haruslah hadiah pun gadget. hehehe!! Mana tahu rezeki pulak tahun ni dapat gadget daripada blog Denaihati kan? Sebelum ni saya pernah menang wang tunai RM400 dalam contest SEO paling best Contest Hidup Berani Untuk Gagal!

Saya nak sangat join contest Gadget Impian anjuran blog Denaihati ni sebab saya teringin nak menang gadget lah!!! hehehehe. Antara gadget yang memang saya nak sangat miliki tapi belum ada duit nak beli ialah laptop Macbook. Mahal sangatlah nak beli pakai duit sendiri, mana mampu. wakakaka!!!

maha tahu, ada rezeki join contest Gadget Impian ni menang, bolehlah bawak balik laptot Macbook 1!!!! hehehehehe. Oklah, apa-apapun, saya harap bro Denaihati dapat buat contest ni sangat bermakna untuk kami semua. Kalau boleh, contes ni akan dapat beri banyak pengalaman dan ilmu baru untuk kami semua 😉

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti dan Serverfreak

Artikel Berkaitan

17 responses to “Contest Gadget Impian Anjuran Blog Denaihati

  1. gd luck sis… aku soon kot.. hik3
    nak kena pasang button tweet tak buat lg..

  2. smoga berjaya, sis. macbook mmg pilihan yg tepat 🙂

  3. fuhh..mesti ramai nak menang gadget impian diorang nih..

  4. good luck cik liza.. hehe..

  5. Tahniah kerana layak dan semoga berjaya. Sedih sebab blog saya tak layak, gud luck ye..

  6. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai Contest Gadget Impian dan semoga berjaya.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

  7. Salam cik

    dengan rendah hati saya ingin menjemput cik menyertai contest iPhone 5S yang dianjrukan di blog saya

    antara hadiah yang ditawarkan ialah iPhone 5S sebagai hadiah utama dan juga wang tunai untuk pemenang lain

    jemput join ya cik

    http://superibu.com/2013/10/contest-iphone-5s-sempena-bulan-kelahiran-pertama-ibrahim

    terima kasih 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge