Bagaimana Prestasi Peserta Maharaja Lawak Mega Minggu 4 Malam Ini?

Maharaja Lawak Mega Minggu 4 akan berlangsung malam ini, para peserta Maharaja Lawak Mega Minggu 4 hanya tinggal 11 kumpulan sahaja yang kekal. Agak-agak, lawak diorang masih hambar macam sebelum ni ke tidak ya?

Iya, hambar pada saya untuk Maharaja Lawak Mega Minggu 1 sehingga 3. Mungkin sebab, saya mengharapkan lawak yang lebih best agaknya. Iyalah, peserta bukannya peserta baru. Tapi, semua pelawak-pelawak yang sudah ada nama. Kan? Pelawak dari Malaysia, korang pun mesti dah biasa dengan lawak mereka. Pada saya yang dapat siaran Singapura dan Indonesia di rumah pula, iya memang akui senarai peserta Maharaja Lawak Mega semua saya dah “familiar”.

Biasanya, semua ok. Tapi, mungkin sebab tertekan dengan istilah pertandingan yang menghimpunkan semua pelawak agaknya..prestasi semua entah macam apa-apa sahaja. Tapi, masih ada 3, 4 peserta Maharaja Lawak Mega Minggu 4 yang saya tunggu-tunggu persembahan mereka. Siapa? Rahsia! wahahaha!

Apa-apapun, selamat maju jaya untuk persembahan Maharaja Lawak Mega Minggu 4 malam ini. Harap dapat perbaiki mutu lawak lagilah kot. Oh, saya tidak vote. Menonton sekadar suka-suka bolehlah. hahahaha!!! Nak vote, overlah kan. Oh ya, kalau korang nak tonton koleksi video Maharaja Lawak Minggu 1 hingga 3. Boleh dapatkan di entry Video Youtube Maharaja Lawak Minggu 1 Full

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

23 responses to “Bagaimana Prestasi Peserta Maharaja Lawak Mega Minggu 4 Malam Ini?

  1. tak berapa layan maharaja lawak sekarang. hehe..

  2. first episod aku tgok dah bosan gila baben..xsampai 1o minit aku asyik tukar siaran je..

    untuk minggu ke 2 3 4 5 6..aku tak tengok dan tak kan tengok sbb kat umah sewa aku takde astro..hihihi

    tp siyesly..memang MRLM ni bosan.=p

  3. Tunggu malam nih.. yeah. Tapi banyak2 lawak aku suka Maharaja Lawak jer. MML nih kurang sikitlah.. Banyak yang biasa2 jer kecuali 3G, BP dan Boboi.. Pimai pun not bad at all…

  4. memang hambar pun , tk berapa eksited nak tengok huhu

  5. Sejak Raja Lawak dah beralih channel lain, aku dah tak berapa nak minat tgk raja lawak dah melainkan tgk dekat youtube je… tu pun bukan tgk semua… tgk yg mana views paling banyak je…. =)

    raja lawak 6 pun akan ada tak lama lagi… =)

  6. mungkin lawak itu tidak perlu dipertandingkan kot… baru datang keaslian lawaknya..

  7. sempat tengok masa raya haji…baru baru ni..ade yang lawak tapi banyak juga yang tak ada lawak

  8. xtau kenapa, rasanya raja lawak yg bukan otai lagi best kot spt raja lawak sblm sblm nih, hehe

  9. first time aku tengok live depan tv. Selalunya aku tengok kat youtube aje. haha..

  10. best siri ni , cuma lawak indon dan singapore, saya tak berapa nak gelak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge