7 Emas Milik Malaysia Pada Hari ke 3 Sukan Sea. Tambahkan Lagi!!

7 Emas Milik Malaysia Pada Hari ke 3 Sukan Sea. Hebat tak hebat lah kan. Kalau dah 7 emas milik Malaysia dalam 1 hari, kira oklah tu. Tahniah lah untuk kontinjen Malaysia dekat Sukan Sea tu. Kalau saya, mesti gangsa pun susah. hahahaha!

Gembira baca berkenaan berita 7 Emas Milik Malaysia Pada Hari ke 3 Sukan Sea ni dekat Portal berita terbaik, Mynewshub tadi. Sebagai anak Malaysia, mestilah bangga kan? Tapi, saya tak ikut sangat Sukan Sea ni sebab agak sibuk. Nasib baik blogger hebat Denaihati rajin update dengan entry-entry Sukan Sea.

Terbaru, entry Malaysia vs Cambodia Sea Games 2011 di blog Denaihati. Kiranya, tak adalah tertinggal sangat bab sukan ni bila baca blog Denaihati. hehehe! Saya pasti, Denaihati akan update lagi kalau ada games lain yang melibatkan Malaysia. Jangan risau. Inilah gunanya kawan blogger.

Kalau nak tahu pasal serba serbi, terutama tips blogging. Sila layari blog Denaihati, kalau nak tahu kehidupan bumi Moscow dengan cowok gantang, sila ke blog Ariffshah. hahaha!! Lepas tu, kalau korang nak tahu isu-isu semasa tak payah pening-pening, layari saja blog Yanmieonline. Lepas tu, kalau teringin nak kuruskan badan tapi tak nak keluarkan duit banyak, cari info diet dekat blog Hairul ni. Senang! Kalau nak tahu review drama tv atau pasal hiburan bolehlah cari dekat blog Lizarazak.com (eh macam kenal je ni).

Eh, melalut!!! Ok, berbalik soal berita hebat 7 Emas Milik Malaysia Pada Hari ke 3 Sukan Sea hari ini. Korang bolehlah dapatkan maklumat lanjut dekat Mynewshub. Panjanglah nak copy paste berita tu. hehehehe!! Baca je portal tu, tak rugi. berita-berita semua tip top ok!!! Oh, ya nampaknya tak ramai pun yang jawab survey “Apakah kebolehan anda dalam bahasa Arab?” kan? Tak apa, percubaan 😉

Artikel Berkaitan

20 responses to “7 Emas Milik Malaysia Pada Hari ke 3 Sukan Sea. Tambahkan Lagi!!

  1. Thaniah Malaysia!!! mesti gembira pentadbir2 pemerintah2 malaysia kan 🙂 … tahniah tahniah..

  2. tgok berita 1.30 td dah ada 10 emas dah Malaysia.. hehe

  3. tak sabar nak tengok badminton lelaki dan bolasepak menyumbang emas untuk Malaysia. ngeee~ 😀

  4. hoho… Malaysia Boleh!

  5. tahniah pada pasukan kontigen malaysia, 7 emas dlm masa satu hari, sangat memberangsangkan

  6. semoga pingat emas bola sepak menjadi kenyataan…chaiyokk harimau malaya..

  7. alolo liza…ranking ke berapa kita yer…

  8. tahniah pada athlete Malaysia semoga terus menyumbang emas…

    p/s: Mungkin ramai tak jawab survey bahasa arab tu sebab memang tak reti langsung bahasa arab kot termasuk lah saya.. he.he.he

    • saya fikir positif, tak mungkin langsung tak tahu..tapi, mungkin kena revise balik kot option tu yer?hehehehe. tak apa,percubaan pertama untuk buat survey tak berapa berjaya.boleh cuba lagi lain kali.hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge