Video Mahathir VS Yahudi – Tabik Spring Dekat Tun!

Video Mahathir VS Yahudi nampaknya dah tersebar sekarang ni. Video Mahathir VS Yahudi patut ditonton oleh both agama. Video Mahathir VS Yahudi buat saya makin sayang dengan Tun! Serious beliaulah hero kita sebenarnya!

Cuba korang tengok Video Mahathir VS Yahudi dekat bawah ni. Apa pendapat korang semua. Mana ada pemimpin Malaysia yang berani macam Tun Mahathir. Beliau sangat lantang dan berani walaupun berada di negara barat sana yang rata-ratanya beragama Yahudi.

Giveaway Bulan Oktober, Menangi RM 100,000!

Tabik spring dekat Tun Mahathir selepas tengok banyak kali Video Mahathir VS Yahudi ni ok!!!! Apa pendapat korang pulak?

Artikel Berkaitan

17 responses to “Video Mahathir VS Yahudi – Tabik Spring Dekat Tun!

  1. What an interesting and inspiring video you got there. Im not a huge fan of him nor I do not oppose him but after watching this video. All of us ought to know that we should take this as an inspiration for us to grow. His voices are being heard by the world. So can ours.

  2. Dr M pemimpin terulung. even dia memang diktator tapi keberanian dia satu yang tiada pada pemimpin lain

  3. what can i say Lizz.. i wish Tun dapat menjadi PM semula…
    i adore him…

  4. emm..mahathir ni, bab kutuk yahudi..memang seronok dengar. haha..

  5. jauh pemikiran Tun ni.rasanya tak ramai antara menteri kita yang mampu berdebat macam ni dengan yahudi 🙂

  6. Masa Tun jadi PM ramai org kondem. Video ni tunjukkan keikhlasan beliau menjadi pemimpin n memperjuangkan agama n negara walaupun dah x jadi PM. Setuju x ramai pemimpin boleh buat gini. Barat yg panggil beliau diktator.
    Syabas.

  7. beliau dan ideanya memanng terbaek sepanjang masa!

  8. 1. Video ini sgt dramatik .. Mahathir sangat risaukan n sygkan Malaysia. 2. Mahathir tiada pengganti, Beliau di tgh kota london masih lantang bersuara fakta. tiada berputar2 belit. 3. Ramai juga org yg butakan mata kesungguhan mahathir. 4. Jurucakap ini tidak sesuailgsg berdebat dgn mahathir (putar belit lebih sendiri kena). 5. Pelik mana CNN dapat info sbnyk itu, mcm ada dalang. 6. Mahathir hero yg berjuang. 7. Otak mahathir tak pernah hilang ketajaman. 8. Lihat lah Malaysia. 9. Kalau ramai pemimpin n rakyat perfikiran dan prinsip mcm ni : lebur lah kejahatan negara jahat itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge