Nota Lekat, Hadiah Sempena Hari Jadi Untuk Diri Sendiri

Selamat Hari Jadi yang ke 27 untuk diri sendiri! Alhamdulilah dan syukur dipanjangkan umur dapat sambut hari jadi lagi. hehehehehe!! Terima kasih pada yang rajin wish sejak jam 12 tengah malam tadi sampai sekarang pun ada lagi. Thanks untuk doa kalian.

Tahun ni, sebagai hadiah untuk diri sendiri saya nak bagi “nota lekat untuk melekat dalam kepala” hahahaha!! Sebenarnya, saya baca nota-nota menarik ni dalam majalah Gen-Q keluaran terbaru. Rasa macam bagus untuk ingatkan diri sendiri dan boleh jadi motivasi untuk seharian nanti. weeee!!!

Terima kasi sekali lagi untuk yang doakan sempena hari jadi saya tahun ini. Terima kasih banyak-banyak!!! Sayang semuanya 😉

Nota Lekat, Hadiah Sempena Hari Jadi
Untuk Diri Sendiri

Satu perkara itu benar di sebalik kebanyakan penipuan; sekali sehelai daun ditiup angin, selamanya ia mati – Omar Khayyam

Common sense is the collection of prejudices acquired by age 18 – Albert Einstein

Setiap hela nafas adalah isyarat untk rindu, cinta dan kasih. Izinkanlah hela nafas itu menjadi nikmat untk aku bersyukur – Jalaluddin al-Rumi

Delay always breeds danger, and to protract a great design is often to ruin it – Miguel de Cervantes

Aku pastikan kemaafan diucapkan diakhir pertemuan kerana mungkin itu adalah pertemuan terakhir bagiku – Insan Sufi

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

17 responses to “Nota Lekat, Hadiah Sempena Hari Jadi Untuk Diri Sendiri

  1. zul

    hadiah yang cukup bermakna tu..

  2. OOO..hari jadi rupanya, patutlah hati ni rasa nak bagi goodies tu sgt2x… hehe

    • goodies dah sampai!!tengah jakun baca2 instruction ni.hahahaha!! hebat kan kuasa Allah. DIA yang gerakkan hati and dapatlah sy perasan cam dpt bezday present.hahahahahaha. thanks a lot.

  3. Ohhhh,,,,, hapy besday my dear sweet sour plum
    wish u all d best and many happy return…

  4. selamat hari jadi cik liza…ada makna juga hadiah buat diri sendiri…

  5. epy befday lizz..smoga apa yang dihajati tercapai..=D

    nice befday present..nak jugak..hehehe

  6. hai rakan sebaya ku.hahahha selamat hari lahir….semoga hari2 mendatang akan lebih baik dari hari2 yang sebelumnya…

  7. haha happy birthday sis.. Nice notes tu 🙂

    “Warga tua teras masyarakat” !!

  8. Rasanya masih belum terlewat untuk wish birthday kan?
    Happy Birthday Cik Liza Razak.. Semoga dipermudahkan dengan segala urusan~

  9. hadiah hari jadi dapat apa? hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge