Malaysia football FIFA/Coca-Cola World Ranking Dan Kes Laman FAM Digodam

Malaysia football FIFA/Coca-Cola World Ranking. Malaysia football nampaknya pada ranking 151 bulan ini. Hah! Malaysia football memang jadi topik hangat bulan ni. Gara-gara isu tiket mahal. hahahaha!

Saya yang bukan suka sangat dengan Malaysia football ke apa-apa yang berkenaan dengan bola ni pun tak pasal-pasal terlibat sama. Daripada tak tahu apa-apa, terus jadi macam dah teror pula pasal isu bola di Malaysia ni. Apakes sebenarnya ni hah? Aduh, sudah-sudahlah timbulkan kontroversi.

Tapi, disebabkan saya bukanlah penggemar Malaysia football sangat. Jadi, saya memang tak tahu sangatlah macam korang kot. Yang saya tahu, baru-baru ini. Laman Malaysian Super League Digodam dengan jayanya dengan sekumpulan hackes yang tidak puas hati dengan isu harga tiket.
Tapi, saya rasa perkara ni boleh dibawa berbincang lagi kot.

Memang perlu ke nak menggodam untuk lepaskan kemarahan? Hmm, mungkin peminat-peminat Malaysia football saja yang faham perasaan harga tiket mahal kot. Saya tak faham. hehehehe!! Pada saya, tak tengok bola bukanlah 1 masalah besar. Ada masa, ada duit saya tengok. Tak ada, saya tak kisah. weeeee

Terpulang kan? Kita ada minat masing-masing. Kalau tanya pasal Malaysia football saya tak rasa boleh jawab sepenuhnya tapi kalau orang tanya saya berkenaan OST Sofiyya tv3, drama Juvana atau mungkin minta saya review filem/drama saya bolehlah jawab. hahahaha!!! Yes, kita ada minat masing-masing.

Apa-apapun, berbalik soal Malaysia football. Isu harga tiket terlampau mahal sedangkan prestasi pemain masih ditakuk bawah adalah tanggungjawab kita bersama untuk menyelesaikannya dengan cara yang betul. Semoga kejadian macam ni diambil ikhtibarlah kan oleh kedua pihak. FAM Malaysia dan juga rakyat Malaysia sendiri.

Ok, kita lupakan sekejap soal Malaysia football. Saya masih lagi ingin menyeru pada umat Islam yang ada rezeki lebih untuk melakukan Qurban melalui website E-Qurban yang mana kita tahu qurban akan dilakukan di Kemboja. Berkongsi rezeki yang ada dengan mereka yang lebih memerlukan. Mana yang tidak berduit tak apa, kita berkorban perkara lain ok. Jangan menangis pula tak dapat buat Qurban. hehehehe!

Artikel Berkaitan

33 responses to “Malaysia football FIFA/Coca-Cola World Ranking Dan Kes Laman FAM Digodam

  1. misi menjatuhkan bola sepak malaysia..ranking turun..tiket naik….

  2. Sokong Terengganu.. hehe..

  3. kena godam pasal harga tiket kot….betul tu, review bola saya tak ambil tahu…haha awat tak payah belajar matematik hari ni….hihi

  4. Denaihati

    Tahniah nampak dah ada yg order equrban melalui blog ini semuga usaha yg baik ini dapat berkat dari Alllah swt.

  5. Benda nie masih lagi boleh dibawa berbincang. Kalau hack pun bukannya harga tiket boleh turun. Cuba la perfikiran positif sikit.

  6. pasal tiket naik harga ni..aku tak jadi pergi stadium..mula2 plan nak pergi bertiga..aku,kakak ipar aku..dan abg aku.last2 aku dan kakak ipar aku kene dok kat rumah..abg aku je pergi stadium..hangin aku..hohoho

  7. tiket mahal pun orang masih pegi jugak.tu la ‘pandainya’ diorang ni…

  8. Hahaha.. Lizz ni tgh main keyword ni. “hahaha”

  9. isu bola: saya dengar, saya baca… tapi tak reti nak ulas. 🙂

    selamat ber’korban’ semua

  10. Nasib baik tak minat bola.

  11. Aku tengok masalah bolasepak atau sukan secara umum kat malaysia, pihak pengurusan bukan orang sukan( ramai ahli politik),sukan pun siap ada kroni lagi,paling malang ianya berlaku diperingkat daerah dan negeri,FAM pun dah nak jadi golongan kapitalis jugak,mcam ahli perniagaan yg lain…suash ahh nak cakap

    • politik ada di mana-mana dekat Malaysia. susah kalau macam tu tapi nak bising pun payah juga sebab diorang tak tunjuk depan2. hanya orang “dalam” saje yg tahu mende2 ni

  12. emm..tak kisahlah. janji team malaysia sentiasa menang..

  13. Carilah website hina Islam ke untuk dihack. Takde kerja =_=”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge